| Riana_Andreea__M2AE a întrebat:

Bună,cățelul meu de aprp 8 săptămâni bichon maltipoo l am cumpărat acum 3 zile, este foarte mic dintr-o dată când îl puneam în picioare nu putea sta cădea ca și cum ar fi beat doarme non stop mi bea apă deloc nu mănâncă bobițe doar mâncare umedă face diaree am fost la veterinar imediat a fost testat nu are pirvoviroza nu știu acum dacă chiar este asa cum a zis doctorul i-a dat perfuzie l-am luat acasă i-am dat să mănânce mnacare umedă de când în când nu prea multă se simțea mai bine se mai mișcă după în dimineața asta iar nu putea să stea în picioare e leșinat nu bea nu mănâncă l am dus la veterinar iar a zis ca este prea mic de vândut trebuia să fie lăsat la mama lui până la 3 4 luni e slab rău 600g pe aproape prea slăbit stă iar pe perfuzie cică fostul stăpân l a ținut în condiții proaste, mai are șanse să trăiască știe cineva ce are de nu mănâncă? Și bea? Vă rog

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent du-l la mama lui ca moare, are nevoie sa bea lapte si sa fie hranit demama lui, ca nu va trai mai mult de catava zile.