anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Catelusa despre care spuneam zilele trecute a murit astazi sad Intrebarea mea este : se mai merita sa investesti dragoste si bani intr-un catelus?

Răspuns Câştigător
| just for me a răspuns:

Cum sa nu? daca ii iubesti si tii cu adevarat la ei desigur.asa gandeste-te, orice lucru(sau fiinta) moare la un moment dat. ei te fac fericita, nu pot trai la infinit. pana si un obiect se strika si se invecheste. cainii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor. ei ne fac fericitii, eu una ii iubesc din tot sufletul meulove struck sigur ca merita sa investetti intr-un caine.imi pare sincer raw pentru catelusa ta.condoleante! eu mi-as lua altul, e minunat sa ai un caine in preajma ta.

11 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Salut. Pacat. Aceste animale nu au nici o vina. Revin. Merita. Eu am avut, doi caini. Pe unul, unul dintre vecini la otravit. Ce ar fi insemnat? Sa nu-mi, mai iau caine,? Nu. trebuie mers inainte. Daca, -ti plac, nu poti renunta la ei, indiferent cat traiesc. Cand le vezi mutritele, cand vi acasa, si vezi cum se bucura, cand vezi ce loiali sunt stapanului, nu poti sta fara caine. Nu renunta. Pa

| Barbie331 a răspuns:

Ma faci sa plang serios, sa stii! de ce a murit? Bineinteles ca da, ca merita sa mai ai un catelus! uite mergi in fiecare sambata la targul de la obor. Dupa parc, este un targ de catei abandonati. Fugi sambata viitoare acolo si intoarce-te acasa cu un catel! Dar de data asta ia-ti doar unul! Merita in tot sa achizitionezi un catel! Banii si timpul nu contaza! Cand iti i-ei un catel si vi acasa cu el, este atat de fericit ca are in sfarsit si el o casa si un stapan iubitor care sa il ingrijeasca! El este un sufletel nevinovat care te iubeste enorm de mult! Merita sa il ei! Noroc!

| iuandfto a răspuns:

Cum sa nu investesti dragostea? Este si ea un suvlet nevinovat care are nevoie de cineva care sa se ataseze.

Cu bani este alta problema dar cu timpul o sa-ti dai seama ca fericirea ei si a ta nu se cumpara cu bani.

Daca iei un catelus il vei face in primul rand fericit pe el pentru ca are un camin si tot ce se poate. Eu sper ca viitori tai caini(daca te hotorasti sa mai iti iei caini) sa nu aiba aceeasi soarta cruda pe care au avut-o si celelalte 2 cateluse.

| zooooza a răspuns:

Daca iubesti animalele da.Imi pare rau de ce i s-a intamplat catelusei tale. sad sad

| sefata a răspuns:

Bineinteles ca se merita! Pisi, un catelus /pisica (includem aici toate animalele de casa) ne inveselesc viata si ne aduc zambetul pe buze si in cele mai triste momente! Orice animal de pe lumea asta merita iubit si ocrotit! >.

| Lorena_2784 a răspuns:

Daca iti plac cainii si ai conditii pentru ai ingriji, merita. Dar daca nu, nu.

| Kidd a răspuns:

Imi pare tare rau pentru catelusa ta straight face. Da, bineinteles ca merita big grin. Stiu asta pentru ca am si eu un catelus. Este foarte dragalas si mai e si haios. Totusi trebuie sa ne gandim ca sunt si ei suflete si mi se rupe sufletul cand ii vad ca sufera. sad As vrea construiesc un adapost si sa iau toti cainii de pe strazi dand`ui spre adoptie. Nici nu vreau sa aud de eutanasiere I don't want to see. Cine stie, poate asta o sa fac ceva mai tarziu.

Da, deci SE MERITA love struck. Ei sunt exact ca si noi. Nu pot traii fara hrana si ingrijire.
:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut o căţeluşă de 9 ani, ciobănesc german. Îmi spuseseră că scăpase din curte şi n-au mai găsit-o, dar de fapt murise la puţin timp după ce am plecat la facultate. Acum avem alt câine, l-am găsit la marginea oraşului, în mijlocul străzii, când era un mic pui şi încă trebuia alăptat. Ne-am descurcat, acum e ditamai haiducul. Şi este adorabil, aşa prostuţ cum e.
Pari să îndrăgeşti animalele, aşa că dă-i o şansă următorului pe care îl iei în grijă şi, mai ales, dă-ţi ţie şansa de a te ataşa de el. Succes!

| PrINcEss_Y a răspuns:

Cum poti spune asa ceva, daca mama ta ar spune ca nu te iubeste si nu iti cumpara nimic pentru ca tu la un moment dat mai peste ani tot vei muri si ca nua facut nimic, esti proasta un catelus iti aduce satisfactie si 1000 de bucuri chiar dac ei mor mai repede decat noi oameni merita orice pentru ei pentru ca atat cat stau pe pamant sa fie fericiti asa cum ne dorim si noi sa fim si chiar daca noi nu intelegem ce spune cand latra o catelusa ea mereu sa fi sigura ca de multe ori cand ii aratam afectiune ne spune ca ne iubeste chiar daca noi nu intelegem! MERITA MULT!

| andutzai a răspuns:

Buna. Da de sigur dar sa ai grija de unde-l cumperi si rocki al meu a murit... era un bishionel foarte frumos de data asta sa incerci sa-l cumperi din alta parte si sa ai mai multa grija de el. sper ca te-am ajutat mult noroc papa!

| bybutterflysing a răspuns:

Eu cred ca da, stiu ca e si partea trista cand moare si ca te atasezi de ei si mor, crede-ma ca si eu as vrea sa traiasca mai mult, dar eu nu sunt dumnezeu sa l-e prelungesc viata eu spun sa iti iei un alt caine si in scurt timp cred ca te vei atasa de el si nu iti va mai fii chiar asa de rau. Stiu pentru ca mie mi-a murit mata care avea 20 de ani si mi-am cumparat alta si acum ma simt mai bine. sper ca te-am ajutat.