Din pacate nimeni nu stie daca o sa mao traiasca sau nu.
Dar a mai fatat pana acum? A intrat in travaliu? Sau are doar contractii?
De obicei contractiile destul de mult, in jur de 4-5 ore.
Aha...eu astazi am vazut, ieri nu avea nimic, nu mananca, i-am dus niste ceai caldut fara zahar si tot nu vrea..am chemat-o afara din coliba sa ii pun o patura ca ma gandeam ca ii e frig, si nu mai vrea sa intre, am invelit- o afara, oare sa o iau usor in brate sa o pun in coliba? a mai fatat dar acum multi ani
Am vazut ca era de sange putin, si se lingea saraca, cred ca e in travaliu
Pai, poti sa o pui inapoi in coliba, undeva la adapost si cu patura, daca pana maine dimineata nu fata, te duci cu ea la un veterinar.
Da, cred ca e pe punctul de a fata.
Doar ca nu prea e normal sangele, un pic de sange vine odata cu placenta, adica cu puiul nou nascut.
Cine stie astazi la ora 13 cand am fost sa ii duc mancare avea un pic de sange, acum e vioaie dar geme asa ca si cum ar vrea sa impinga..multumesc pentru raspuns.
Nu ai pentru ce, sper sa fie totul bine
De ce sa suni maine? Daca nu poate naste exista riscul de a muri chiar catelusa! Iti dai seama prin ce chinuri trece? Pune mana pe telefon si suna acum! Asta e urgenta! Orice medic veterinar care se respecta va veni de urgenta sa te ajute! De ce isi iau oamenii animale daca nu stiu sa aiba grija de ele?