Te sfatuiesc sa incerci metin2fun sau metin2tim. Sunt servere private, cresti destul de greu, itemele se face destul de usor mai mult trebuie sa te ocupi de bonusuri. Eu am avut lv 89 pot sa spun ca e un server bun singura problema e se mai blocheaza caracterele daca il lasi in centru dar daca intri noaptea cand nu sunt multi se deblocheaza. Spor la joc!
Metin2 gx.Sa deschis serveru,cresti repede,roman, iteme +9, foarte bun serverul.Este deschis 24/24 cred, eu numa de azi joc si e foarte tare.
Incearca empire mt2, eu pe asta l-am jucat dar am preferat sa raman pe oficial. Mai este si metin2 tim, in romana, cresteai ft bine si fierarul iti facea totu` +8 imediat. Ar mai fi si metin2 gx, nu l-am jucat dar am auzit ca este bun.Metin35 tot asa mai este unul. Metin2 factory daca mai vrei. Sper ca te-am ajutat.
La metin Gx nu-ti face sperante pentru ca l-o inchis adica merge da nu mai is locuri de inregistrare
Toate metinele de mai jos sunt bune dar. metin2 fun e inchis, GX nu mia poti sa iti faci cont, metin2 tim. nu merge l.au inchis, empire nu mai merge, aadik merge da nu mai poti sa iti faci cont, si factory e naspha so. AEX e misto da nu stiu unde se dowlanedaza ...si mai sunt destule dar cele mai tari au fost inchise au ramas numai najpa. daca mai gasesti u uuunu si iti merge succes si bafta la joc si anunta.ne!
Pentru toti ratatii nobii prostii metin2privat. ro are misiunile in engleza!
Metin2 bm cresti repejor dar este in romana si in engleza si misiunile sunt in germana
Incearca aici http://www.metin2privat.ro/ e 100% romanesc e facut pe platforma Linux are misiunile traduse in limba Romana .si de la lvl 95 poti incepe misiunea pentru king.bafta!
anonim_4396 întreabă: