Buna! peste, iepure, sarpe, broasca testoasa sau am vazut in magazin soparle sao o maimutica mica dgraguta succes!
O pereche de canari sau o pereche de perusi sau o pereche de sticlete sau un acvariu cu pesti exotici si colorati sau o pereche de prepelita!
Broasca testoasa, sarpe( desi nu e de casa) da se tin intr-un acvariu, porumbei, arici, in fine nu mai exista alte animale de companie in afara de cele enumerate de tine, deci tu vrei animale mai salbatice decat cele domestice.
Nu vreau mai salbatice... Doar ca pe cele enumerate le am deja
Ti-as mai spune cateva animale de casa dar nu cred ca ai conditiile necesare sa le cresti cum ar fi: cal, vaca, oi, porci de guineea chiar, iepuri, poate si niste gandaci.
Daca nmu vrei caine pisica, etc eu zic sa-ti iei asa, un serpisor..sau daca nu iti poti lua un prieten care sa o faca pea "bou". glumesc
Ai zis de doua ori pisica Oricum chiar daca nu vrei catel, eu iti zic totusi sa iei unul pentru ca el e cel mai jucaus dintre toti.
Dar daca ai deja toate animalele posibile atunci pentru ce intrebi? I-a si tu. Porcusor de guineea
Desi am zis ca animalul meu preferat este barbatul...totusi,eu as opta pentru un sarpeeee )