Am o broasca testoasa, pe nume Oaky; un perus, Jimmy; un porcusor de guineea, Natasha si un caine, ciobanesc caucazian, Dobrica.Imi plac cainii, cel mai mult ...deci forta Dobrica!
Buna! Am un cățel... :X și de obicei căței imi plac (pisicile nu le suport pentru ca lasă par peste tot, de aceea nici nu am)
dar tu ce animal preferi?
Am 2 catei si 2 pisici. Toate animalele sunt dragute. Eu vreau cadou un inorog. Care se ofera sa imi dea unul?
Nu am animale, am avut o pisica timp de 7 ani.
Urmeaza sa imi iau un bichon.
Imi plac la nebunie animalele, si cred ca daca as sta la casa as avea o gradina zoo.
Dar cum nu se poate impartii dragostea si mereu va fi a cea placere sa stai cu unu mai mult si saracii o sa se simta mai mult abandonati prefer doar un animal careia sa ii acord toata atentia si dragostea mea.
-un caine bichon frise pe care il cheama Hector si are 5 luni
-2 hamsteri sirieni pe care ii cheama Matew si Daisy si au 1 an si 2 luni
-1 iguana verde pe care o cheama Irma si are 2 ani
-2 perusi ondulati pe care ii cheama Kim si Dexter si au 7 luni
-un acvariu mare cu pesti care e la birou la tata si unde am un peste pe nume Pluto!
Imi plac pisicile si am un motan de 2 luni jumate foarte jucaus.
Stau la bloc, dar ma descurc cu el.
Buna. Eu am o pisica acum, dar cel mai mult imi plac porcusorii de guineea. Am avut 2 dar mor destul de repede si imi pare rau dupa ei dupa.
Pai am multe animale. Am un motan pe nume Tomita, doi perusi Coco si Coca, un catel Bobby, un calut, o vacuta, gainuse si cam atat din pacate. Imi plac foarte mult pisicile si cateii, dar eu de obicei sunt inebunita dupa toate animalele.
Fundita?