Pai.Eu cand eram mic de vreo 11 ani cand veneam singur de la scoala o pisicuta mica mieuna intr-un tufis.Afara era furtuna mare cu tunete si fulgere si cand am auzit-o mi s-a facut mila de ea.Am luat-o acasa si am ingrijoto pana maine cand se inseninase.Mama a zis ca nu vrea sa o pastram(stam la casa)pentru ca lasa par si alte alea(stii cum sunt pisicile)atunci am mers singur cu ultimii mei bani(vroiam sa imi iau de ei o jacheta pe care mi-a doream pe vremea aceea mult de tot)pana la mall la magazinul de animale si i-am cumparat mancare de pisici, perie pentru par, zgarda albastra cu clopotel si o jucarioara.I-am amenajat in coridor un loc al iei sub un scaun intr-un colt.Am invatat-o sa faca caca in cutia cu nisip. Dupa 2 zile de certuri cu parintii m-au lasat sa il pastrez pe Spike(stiu ca e nume de caine dar il ador si ii se potriveste).
Povestea aceasta inseamna pentru mine norocul animalelor abandonate.Acum Spike e animalul meu de companie si e foarte lingusitor.Sta acum pe pervaz la geam si se uita afara.E bine sanatos.
Eu mi-am dorit mereu un catel acum am un catel de 11 luni pechineza alba cu ochii albastrii(este albinoasa) pana sa o cumpar pe ea am vb cu multi oamneni care aveau catei sa imi vanda un pui.Intamplarea face ca toti sau pierdut.Intr0o zi am cautat pe net anunturi pechinez si am gasit anutul cu catelusa mea.Am dat fuga pana acolo si am luato.Am aduso acaasa 5 nopti a plans in continuu dar intr-un final sa obisnuit acum este fericita...si eu la fel sper ca ti-a placut
Pe nevasta-mea am gasit-o pe strada, umbla lelea de colo-colo. Cu fi-miu a fost altceva, ca nu a mai fost optiunea mea...
Am un piton regal, fetita. Am salvat-o de la expozitia de reptile unde ingrijitorii o tineau in frig si fara hrana. http://cosmopet.ro/albume/vizualizare-imagine/1339-fara-titlu.html
Am un papagal si l-am gasit in petshop...am avut 5, dar unul a fost omorat de unul din ei, unul a murit de batranete, altul a fugit pe geam si unul nu se stie cauza mortii
Hey!
Eu am un caine bichon-maltez pe nume Puff! Acum 1 an, am fost la un pet-shop impreuna cu prietena mea, Delia, sa cumparam mancare pentru catelusul ei. Atunci, noi, curioase, ne-am uitat la animalute pe acolo...Si am vazut un pui de caine asa frumoss . Imediat, am intrebat cat costa si i-am spus sa-l pastreze pentru mine; sa nu-l dea altcuiva ca maine sigur aduc banii. Deci se uita asa frumos la mine cu ochisorii aia ai lui, incat n-am putut rezista! Era atat de pufosss si de dragut incat l-am si pupat in bot. . De atunci, il iau peste tot exceptand la facultate. . .
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LianaAna întreabă: