Shogun James-Clavell/Tai Pan James-Clavell/Atlasul Descoperiti Minunile Lumii. un atlas super interesant despre toate minunatiile lumi care au fost si sunt existente si in ziua de azi.
Personal iti pot recomanda John Saul(Umbra, Prezenta, Casa de la rascruce, Creatura, Mana dreapta a diavolului, Clubul Manhattan, Vocile, Cosmarul), Dean Koontz (Traieste noaptea, Chipul, In puterea noptii) nu o sa te dezamageasca nici una.Sau pentru o lectura mai usoara dar totodata placuta incearca Colectia Cocktail (Humanitas) sau Chic (Polirom) care introduc asa numita "chick lit"-gen savuros, in care umorul apare ca o componenta importanta, iar stilul lejer face cartile accesibile oricui. Este un gen foarte la moda in Occident, unul care va rezista: astazi, la Hollywood, foarte multi regizori isi aleg din multimea de romane viitoarele lor blockbuster-uri.
Nu stiu ce gen de cititor esti tu, dar eu am citit de curand "shining" de stephen king. e interesanta
Incearca supa de pui.Primele 12 carti: http://www.buybooks.ro/search-supa+de+pui
Morena_3238 întreabă:
naightwish întreabă: