| xSunandMoonx a întrebat:

Ce fel de rasa de catel imi recomandati, tinand cont ca mie nu imi place galagia , nu suport sa vad par prin casa si as vrea sa fie usor de dresat. Ma puteti ajuta?

20 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| pink13 a răspuns:

Bichon malteze:Xam si eu unul si crede-ma ca nu face asa multaa galagie, doar atunci cand vrea sa se joace cu tine in rest doarme si te asculta...nu-i cade mult par daca il periezi zilnic si mai ales daca-l tunzismugcrede-ma ca sunt foartee frumosi:*:*dupa parerea mea si dupa gusturile mele desigur dar cred ca un pui de bichon ar cuceri inima oricui:*:*

| SugarLips a răspuns:

Westie cu sigurantabig grin

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Pai daca nu suporti sa vezi par in casa si nici galagie, nu inteleg de ce mai doresti un catel? Toti cainii lasa par, naparlesc si toti sunt galagiosi cand sunt mici!

| AaaMoods a răspuns:

Chiuaua!

1:e prea mic sa faca galagie big grin
2.nu are prea mult par sa mai si lase p jos
3.se dreseaza usor big grin

| floryynnel a răspuns:

Pittbull; ciobanesc de asia; rottweilerlaughing

| ChrissD a răspuns:

eu iti recomand un labrador pentru ca nu lasa par si e usor de dresat iti recomand pentru ca sunt folositi de politia engleza in gasirea drogurilor sunt foarte inteligenti si sa il iei de pui. Bafta

| Miuriel a răspuns:

De plus.
Pt ce iti mai iei catel daca vrei sa stea ca si cum ar fi impaiat? Un caine are rolul de a te inveseli,de a te bucura,de a se juca cu tine. Faza cu parul intr-adevar, ai dreptate, nimeni nu suporta par prin casa...

| xSunandMoonx explică (pentru Miuriel):

Dar eu nu am spus ca as vrea sa fie impaiat. Am spus doar ca as vrea sa nu latre aprost, sa nu lase par si sa fie usor de dresat. Mie nu mi se pare ca aceste cerinte sunt prea axagerate. Tu daca ai avea un caine ti-ar placea sa late continuu si sa nu stea cuminte can ii spui? Daca nu esti apt sa ii recomanzi un caine, atunci nu mai raspunde la intrebarea mea deoarece nu te obliga nimeni.

| xSunandMoonx explică (pentru Miuriel):

Si apropo nu stiu daca te-ai suparat pe mine sau nu, dar vreau sa nu fiu chiar asa de rea si sa iti spun ca eu nu am nimic cu tine dar chiar m-a deranjat raspunsul tau. Asa ca te rog sa nu mai dai niste raspunsuri haihui.

Multumesc frumos!

| Miuriel a răspuns (pentru xSunandMoonx):

Nu am de ce sa ma supar, dar tu cand pui o intrebare fi explicita.Nu ai sa vezi cat traiesti caine sa nu faca galagie.Un caine cand te vede fericita, trista sau ca ai o problema latra si vine si se joaca cu tine.Eu ti-am spus clar parerea mea, nu raspund haihui.

| diabolykull a răspuns:

Basenji.Nu poate latra si e foarte usor de dresat am avut unul

| diabolykull a răspuns (pentru diabolykull):

Scuze, e cel mai tacutsad

| Coroban_Raluca_1992 a răspuns:

Lavy uitete aici http://www.caini.org/rase-de-caini-Boxer-German.htm eu am avut o catelusa din aceasta rasa, se adapteaza foarte usor si raspunde foarte repede comenzilor de dresaj.este cam jucaus dar merita :)

| xSunandMoonx explică:

Va dati seama ca ma gandesc si eu ca orce caine lasa par dar eu vreau unul care nu lasa chiar asa de mult par.

| SajinKakarot a răspuns:

Beagle...zic eu...verisoara mea are unul e foarte usor de dresat nu prea ii cade parul si il intretine usor insa cu galagia nu e chiar asa cuminte

| Demen169 a răspuns:

Amstaff., nu lasa par, se dreseaza usor, sunt superbi. nu latra aiurea iar cand creste poti sa te dai mare cu cainele tau fara sa zica restul oamenilor "ce catel mic ai "

| Jojolina1234567 a răspuns:

Eu iti recomand un bichon frise.Sunt atat de draguti.Si eu vreau sa imi iau.Nu naparlesc si au parul putin cret. Dupa parerea mea acesti caini sunt cei mai portiviti.si nu fac galagie si sunt foarte destepti. Sper ca te-am ajutat

| marisor10 a răspuns:

Buna. Cea mai buna rasa de catei este yorkshier terrier toy deoarece corespunde tuturor cerintelor tale.Este usor de dresat, nu lasa niciun pic de par si nu face galagie dar este cam jucaus.Sa nu zici ca nu ti-am spus!winking

| alina989 a răspuns:

Eu iti recomand chioaoa findca nu face mizerie nu latra si este foarte ascultator...te pup love struck

Întrebări similare