| Laugh25 a întrebat:

Bunahappy
Ce mancare ii trebuie la un husky?
Trebuie un anumit tip de mancare (de la royal canin, pedigree) sau pot sa cumpar oricare?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Ce mancare dai la oricare caine, nu conteaza rasa. si royal canin, si pedigree si gatita

7 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Daca nu este bolnav poti sa ii cumperi de care vrei

| RedNose a răspuns:

Cea mai recomandata hrana este hrana superpremium: acana,pro plan,belcando,royal canin. Daca nu-ti permiti,a doua pe lista este hrana premium: BOSCH,advance,brit,dog chow etc.,superior cu mult fata de pedigree sau ce mai gasesti prin supermarket care nu sunt de calitate,pedigree-ul fiind printre cele mai proaste marci de hrana pentru caini.

Foarte buna este si mancarea gatita, dar gatita nu ca pentru noi, ci se evita unele ingrediente : cartof, ceapa, condimente(gasesti alimentele permise si interzise cainilor pe net). Procentajul este de 60% carne(in special fara porc,recomndate: vita, curcan, pui, organe de vita), 20%orez/arpacas si 20%legume. Cainele are nevoie de proteina care se gaseste in carne, de aceea mancarea gatita trebuie sa contina cat mai multa carne.

| Laugh25 explică (pentru RedNose):

Mersi fain, dar nu ai raspuns mai devreme si i-am dat ei fundabig grin
Asta voiam sa stiu, mersihappy

| RedNose a răspuns (pentru Laugh25):

Pentru mine este important sa te ajut si sa tii cont de sfaturile mele, nu raspund pentru a primi funda.

| OnuOnulică a răspuns:

Trebioe sa le cumperi numai pedigree si mancare pentru catei.
Pa!

| BizuBVBArmy a răspuns:

Mancare de caini nu conteaza de care