Salut!
Dacă vrei să crească sănătos și frumos, îți recomand să îi dai să mănânce Pedigree Puppy (parcă așa se numeau, în orice caz, pentru pui.), de la un an în sus îi poți da Pedigree Adult, pentru adulți, uneori chiar și mâncare de casă.
Asta ăți recomand eu, eu am avut un căine rasa husky, și urmând acest regim cu granule a crescut mare, cu blana extraordinara, o imunitate de fier, si cu un corp atletic.
Numai bine!
Pai cel mai IMPORTANT lucru e daca o ai pe mama cainelui pentru ca sa bea lapte de la ea sa creasca mare sanatos si frumos si paine imuiata in supa dar in orice caz sa nu ii dai carne. Sper ca te-am ajutat funda?
Dimineata de preferat lapte, la amiaza pedigree imuiat in apa sau lapte si seara ceva mai usor paine imuiata in supa. Crestere mare sa fie sanatos
Eu i-am dat cainelui meu 3 mese pe zi pana la un an. dupa doua pana la doi ani. si mai departe o singura masa pe zi. dar nu vreau sa il infometez si ii dau in continuare de doua ori pe zi. si ce fel de mancare sa ii dai ar putea si pedigree. e bun si scump. sa-ti traiasca catelul.
Scrie pe cutiile de la pedigree 5 mese pana la 6 luni, 4 pana la 1 an, 3 pana la 2 si dupa 2 mese pe zi. nu neaparat sa ii dai numai crontanele, un caine dupa 6 luni mananca si tacamuri de pui (picioare si capete si spinari, dar la picioare sa le tai ghiarele pana face cainele 18-24 luni). in bolul cu crontanele e bine sa ii pui si branza daca ai bani, si eventual 500 ml lapte seara. eu am un caucazian si dimineata ii dau ciorba (facuta special pentru ea cu legume) peste care pun cam 500g branza si niste paine, de-alungul zilei ii mai dau tacamuri de pui sau oase de vita (orice doar porc nu, si totul crud, nepregatit pe aragaz/cuptor) si seara crontanele si lapte. si are aproape 10 ani si e frumoasa foc (e o ea). nu ii da mancare gatita, carne de porc, smantana sau iaurt, ciocolata in niciun caz. eu ii fac ciorba aia sa ii diversific meniul, ca sa ai 2 mese pe zi mereu acelasi gust e aiurea si pentru un caine
Daca nu face miscare poti sai dai doar doua mese pe zi dar dara face miscare sa-i dai 3 mese si-ti sugerez sa-i dai lapte gras de oaie sau poti folosi lapte de vaca dar il fierbi si pui in el peddi gri junior.NU-=I DA LAPTE CUMPARAT DE LA MAGAZIN NU CONTINE SUFICIENTE VITAMINE SI MINERALE.
Eu am avut foarte multi caini pe care i-am trimis spre adoptie si ii hraneam cu lapte de vaca, iarna le puneam in lapte carne sau grasime si-l incalzeam
Poti sa-i dai inca lapte... face foarte bine puiului de caine. uite aici:
http://www.petshop.vipoli.ro/......ital-500gr
Pentru mai multe informatii despre terrier intra pe http://desprecaini.com/tag/terrieri
xtothez întreabă:
JockerStoica întreabă: