| MissCamelia a întrebat:

Buna
ce parere aveti de continutul urmatorului site? cea mai argumentata parere primeste fundita! http://camelcutza.blogspot.com/

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Destul de interesant, adopta mai multe stiluri, stiluri care pot fi de ajutor multora, mai ales tinerilor incepatori, este un site destul de bun, parerea mea, nu stiu ce parerea au ceilalti utilizatori.

13 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu e site, e blog. Imi place, e eco si postarile destul de bine puse la punct. Putina moda, putina barfa, putina educatie eco, e ok. Ca un fel de revista cosmopolitan, asatongue

mlm
| mlm a răspuns:

Sensei Bro stiu ca pentru tine nu este importanta fundita si sa stii ca nici pentru mine, am spus acest lucru de foarte multe ori, dar totusi merita sa caracterizezi si tu un pic blogul fetei, asa pentru parerea ei, sa auda opinia mai multor utilizatori.

auran
| auran a răspuns:

Camelia este dragut blogul tau...cate putin din fiecare...si mie imi place Poeme...succes in continuare...

| MissCamelia explică:

Am facut remarca cu fundita pentru ca altfel aveam 2 commenturi si atat, e un mod de motivare, dar nu am vrut sa supar/jignesc lumea

| MissCamelia explică:

Ba trebuie sa motivez pe cinev tocmai pentru ca nu am vrut sa primesc 2-3 raspunsuri cum da lumea la majoritatea intrebarilor.pricepe chestia asta si nu te mai incapatana.si lumea aici raspunde in majoritate pentru fundite si puncte.bineinteles k nu are recunoaste unul, dar asta e motivatia, un chenar pe care scrie expert.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragut, dar nu spun mai multe pentru ca nu vreau fundita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pisica e draguta, am auzit ca daca ai faci complimente unui animal de companie fata de stapanul sau, ai sanse mult mai mari sa profiti de pe urma acestuiabatting eyelashes
"Vai dar ce blanita are domnu Dan"hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mlm sincer, nu a fost nici o aluzie. Dar a devenit o moda sa se promita "fundita" si e chiar deranjant. Daca nu facea si remarca asta, comentam. Asa m-am rezumat doar la ai spune ca este dragut blog-ul ei. Oricum este totusi o apreciere pozitiva si trebuie s-o ia ca atare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ailemac nu trebuie sa motivezi pe cineva, deoarece nu sintem la un concurs. Cu atit mai mult, avind in vedere la ce se refera intrebarea ta, raspunsurile le primesti dezinteresat, din simpla dorinta de a ti se raspunde. Cei care nu doresc, oricum nu o fac. Oricum, nu m-ai jignit si nici nu m-ai suparat, am explicat doar ca m-am abtinut de la mai mult, pentru a nu se intelege ca doresc o recompensa. Este posibil ca in scurt timp, multe persoane care-ti pot oferi un raspuns util, pertinent, sa se abtina de la acest lucru in momentul in care se vad si faza cu fundita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ailemac crede-ma, eu si alte citeva persoane nu raspundem pentru fundite sau chenarul de expert.

| I'm just me a răspuns:

E dragut, mie imi place e destul de bun, succes in continuare.

| Andreea_4805 a răspuns:

Sincer e ok si eu incerc sa-mi fac un blog lucrez dar e ok daca iti las o adresa ne mai dam comentarii ceva daca esti de acord

| kitty10 a răspuns:

Pai imi place foarte multlove struckmai ales pentru ca este legat de fashion & beauty. daca mai am site-uri din astee e rog frumos sa-mi dai j mie! o zi frumoasa