Sincer, trebuie sa te felicit. ai depus o munca titanica (daca pot sa ma exprim asa) ca sa-l fac sa arate asa. sa nu mai pomenesc de articole, care sunt foarte detaliate si atragatoare. din partea mea, nota 10
Este foarte dragut blogul tau, ai foarte multe de invatat, am mai zis si in celalaltraspuns la aceeasi intrebare.Multa bafta iti doresc.
Interesant blogul, poti vedea tot ce vrei in el si imi place pisica aiaaa succes in continuare
@nebunadupatine
nu cred ca o melodie de bunvenit ar fi indicata, deoarece nu toti au conexiune broadband la internet, iar o melodie le-ar solicita putin netul, facandu-l sa se "miste" mai incet.
Deci si eu imi adoooor pisica...sunt cele mai blande animale... dar si cand le enervezi...sunt multi oamnei rai care le ranesc sau chiar omoara...vad ca si tu o iubesti mult... e tare draguta:X...presupun ca e pisica dupa forma fetei... daca gresesc sa ma corectezisite-ul e tare dragut...pentru ca gasesti de toate in el si nu trebuie sa cauti in locuri diferite ceea ce te intereseaza...mersi pentru site-ul looklet.com...e tare misto...si imi pierd timpul pe elsucces in continuare si o sa-ti urmaresc blog-ul:*