Frate.faci o greseala enorma cu nokia.ai putea sa-ti iei un telefon android.
eu sunt foarte pretentios la telefoane.am avut Nokia Nokia x7, m-am plictisit intr-o luna de el, am avut iphone 4, m-am plictisit intr-o luna de el.acum am galaxy s2, chiar daca este vechi de 2 ani nu ma intereseaza.se misca foarte bine pe internet, are market. zilelea astea am gasit in market teamwiever un program care poti sa controlezi calculatorul de la distante mari.si a functionat! sunt foarte multumit de el...eu iti zic sa-ti iei un s2, merita fiecare banut.crede-ma.http://www.okazii.ro/......a120485033
este 1235 lei+transport 30-40 de lei, ar veni in jur de 1300 lei.mai pune cativa bani... sper sa asculti sfatul meu.si sa nu faci greseala asta enorma cu Nokia! am avut o gramada de nokii, softul e prea prost, merge greu, internetul la fel.e penibil.
Sper sa-ti iei s2!
Http://www.youtube.com/watch?v=IZti2zGc_jQ uite aici un review :) eu unul zic ca nu merita :D
Ne-ai innebunit cu Nokia lumia 800, plus ca postezi la o sectiune care nu are nici o legatura cu telefoanele, mergi la magazin si cumpara-ti daca iti place asa de mult sau cauta pe google ce vrei sa stii in legatura cu telefonul.
vreauraspuns345 întreabă:
Bossutz întreabă:
Ane758 întreabă: