Daca vrei pui o fata si un baiat, eu asa zic ca e mult mai bine pentru. ca daca ei 2 baieti se bat, doua fete se bat, ori o fata si un baiat ori doar o fata sau doar un baiat
Pai,... depinde
Daca iei 2 baieti cred ca o sa se cam bata
daca iei un baiat si o fata aici este 50 %- 50%.
1. S-ar putea sa se bata pana se omoara unul pe altul
2. S-ar putea sa faca pui
3. Nu vor mai invata deloc sa vorbeasca.
Eu am un singur baietel de 4 - 5 anisori si i-am cumparat o oglinda si o ppa mereu.
P. S. NU LE CUMPARA BATOANE!
SUNT TOXICE
nici OS DE SEPIE CU DIFERITE AROME.
OSUL DE SEPIE ALB si NORMAL este CEL MAI BUN
Poi eu am avut perusi o femela(galbena)un mascul(albastru.Sa fiu sincera cateodata se mai cioncdanea dar in rest se intelegeau mai bine, se si sarutau mai bine iti iei o fata si un baiat. Iar daca iti iei doi baieti o sa bata.Varul meu a avut si se bateau mereu...Mai bine o fata si un baiat fundita te rog eu am nevoie!
Si eu am avut problema asta.mai aveam un perus mascul si se plictisea foarte tare si nu stiam ce companie sai luam (mascul sau femela). dupa parerea mea mai bine ai lua o femela si un mascul, deoarece nu se cearta .bine...la inceput femela fiind noua ii dadea usor cu ciocu peste cap masculului dar peste ff putin timp s-a acomodat si se intzeleg.totul e sa stai cu ei si sa le vorbesti si sa incerci bineintzeles sai dresezi pentru ca altfel sunt salbatici si nu stiu mie chiar numi plac asa.de ex eu pe mascul l-am dresat de cum l-am cumparat si el s-a atasat oarecum de mine adica vine pe umar si chestii de astea.am incercat si partea cu vorbitul dar.am renuntat. parerea mea e sa-ti iei un mascul si o femela(si nu nu vor face pui daca tu nu vrei)
Eu zic ca e bine sa iti iei doi perusi fata baiat ca sa faca pui, dar NU doi baieti SAU NU doua fete, se vor batea, la fel de bine e daca tu iei o fata sau un baiat, doar UN perus
Pai poti sa iei oricum vrei atata timp cat nu iti iei doua fete si un baiat sau doi baieti si o fata. Pentru ca fetele se vor bate pe baiat iar baietii pe fata. Cel mai bine ar fi sa iti iei o fata si un baiat.(asta daca nu te deranjeaza sa te imi trezesti si cu puiuti, nu-i obligatoriu sa se imperecheze). Dar un cuplu de perusi ar fi mai bine. Good Luck!:X
Cel imi bien ti-ai lua un baiat si o fata(pot face pui). Dar in nici-un caz sa nu iti iei doua fete si un baiat sau doi baieti si o fata(pentru ca se vor bate fetele pe baiat si baietii pe fata). Good Luck!
Pai o fata si un baiat.si eu am avut un baiat insa a murit supa un an. : poate pentru ca nu i-am luat o femela. e mai bine sa iei o fata si un baiat pentru ca se vor intelege mai bine e posibil sa se si bata dar nu cred daca colivia aia e mare nu au treaba! insa doi baiatzi in aceeasi cusca...hmm se bat pana se omoara!
Eu spun sa iti iei un mascul si o femela pentru a se putea inmulti si vei avea si alti pui.
Buna!
Eu cred ca ar fi mai bine sa iti iei o fata si un baiat.
In plus vor avea puisorii si sunt foarte draguti.
(Crede-ma am avut si eu.)
Succes si pupici.
Pai trebuie sa ii iei pereche adica fetita si baiat deoarece daca iei unul singur mor de singuratate. Dar te previn daca iti iei fetita si baiat sa ai grija sa nu se bata, am si eu doi fetita si baiat si se bat. O data Barbie(fetita perus) l-a batut pe Paco(baiatul perus ) de la ranit la aripioara si la zgariat la capsor.
Alecsx25 întreabă:
kegrtteger întreabă: