anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce poate sa aiba testoasa mea? De vreo 6 ore nu se mai misca; am incercat sa o pun in apa,sa o misc, dar nimica. Oare a murit? Vreau sa spun ca ieri nu manca nimic din ce ii dadeam.Va rog sa ma ajutati pentru ca sunt disperat. Daca va ajuta cu ceva, mai am una in acelasi acvariu iar aceasta e activa si manca foarte bine! Promit

6 răspunsuri:
| Gabitzu9292 a răspuns:

Du-te la un veterinar cu ea si vezi daca are vreo problema ca nu se stie sau poate e singura si are nevoie de acompaniament

| Mayastoasa a răspuns:

Buna! Eu iti recomand sa o pui pe cochilie(spate) vreo 30 de secunde si s-o legeni in acelasi timp un pic mai brutal. Daca nu merge si nu se scoala, zgaltai-o un pic! Daca nu merge nici asta, imi pare rau dar testoasa ta a...murit!sad Mult noroc!

| pisihabarnuare a răspuns:

Pai ai putea sa o pui pe spate. daca nu se ridica este... dar daca da atunci duo la veterinar caci e o problema de sanatate

| Miasiko a răspuns:

Asa sunt ele, poate nu se plac sau ailalta e lenesa.mai laso putin si daca nu se misca duo la veterinar

| M3Y a răspuns:

sad Stiu cum e. deci ia.o de brat si daca il baga la loc e vie, daca nu. chiar imi pare super rau pentru tine. eu mi.am pierdut pisica de curand. mai asteapta pana maine macar.