anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce rasa este catelul din poza? Este al meu...Proprietarul mi-a spus ca e yorkshire terrier dar nu prea seamana.(e inchisa culoarea botului)... Oare chiar sa fie yorkie, sau m-a pacalit? Tin sa mentionez ca mi-a aratat-o pe "presupusa" mama (era yorkshire, foarte frumoasa), dar pe tata nu mi l-a aratat si mi l-a vandut cu 200 de euro.

Răspuns Câştigător
| symy_1713 a răspuns:

Are clar yorkshire in el dar daca nu are pedigree nu poti stii sigur. Catelusii difera dar al tau seamana foarte tare, cel din poza mea este mai pufos altii au blanita mai lipita de corp dar al tau nu cred sa nu fie yorkshire.

9 răspunsuri:
| 96SeB96 a răspuns:

Pai mama poate era yorkshire si tatal vreo corcitura...
si pare ca seamana mai mult cu tatal yorkshire nu arata asa...

| SSScr a răspuns:

Yorkshire terrier

| bnutrino18 a răspuns:

Da este yorkshire terrier. Am si eu si e la felllllove struck

| Eliza4u a răspuns:

Salut, am yorkshire terrier si stiu cum arata unul adevarat dar al tau e corcitura intre yorhshire terrier si pechinez, are o vecina exact la fel si daca te uiti putin la bot si la ochi iti vei da seama ca am dreptate. Sa ai grija de el!

| chiska16 a răspuns:

Da e yorkshire terrier..botul nu conteaza. yorkshire poate sa il aiba si mai inchis la culoare. Tatal meu vinde catelusi, asa ca am vazut multi catelusi asemanatoriwinking

| anonim_4396 explică (pentru chiska16):

Veterinara mi-a spus ca nu este sad mi-a zis ca este corcitura de yorkshire

| LoveYorkie a răspuns (pentru anonim_4396):

Paih este4 corcitura yorkie si dupa pete tatal ar putea fi si el o corcitura de yorkie cu ciobanesc... e posibilll dupa parul stufos si chow-chow

| anonim_4396 explică (pentru LoveYorkie):

Ciobanesc nu e in nici un caz si nici chow chow...eu cred ca ar putea fi mix de yorkshire cu chihuahua deoarece este foarte micut (mai mic decat un yorkie normal) si are urechile mai marisoare daca i le ridici, ca ale unui chihuahua big grin

| AddUsspinred a răspuns:

Nu este nicidecum yorkshire