Buna! Uite un link catre un site unde iti prezinta toate rasele de caini si informatii despre ei:
https://www.infocaini.ro/rase-de-caini/
Sper ca te-am ajutat!
Iti recomand un ciobanesc Caucazian. Sunt de talie foarte mare, destepti, protectori, ascultatori, bineinteles daca stii cum sa ii iei.
Eu iti recomand westie terrier, nu sunt foarte mari, dar sunt de talie medie. Depinde pentru ce vrei cainele, daca ii oferi un trai decent, si vrei sa il ti in casa, este animalul ideal. Eu vorbesc in cunostiinta de cauza, avand pana acum 3 westie, unul din pacate a murit. 2 i am gasit pe strada, pui fiind, stapanii nu ii mai voiau pe motiv ca rodeau mobila, dar asta face orice caine. Ei, daca vrei ceva mai mare iti poti lua un cooker spaniel, sau si mai mare, un Terra Nova, toti sunt caini superbi, si destepti, dar poti incerca si varianta cu adapostul, de ce sa nu adopti un suflet aflat la nevoie pana la urma? Sunt atatia frumosi. Bafta.
Iti recomand cu tot dragul rasa ciobanesc german. Cred ca stii cum arata, cat de frumosi sunt. Sunt mari, impunatori, protectori dar rabdatori cu copiii. Sunt foarte inteligenti si nici nu costa mult,(200-300 lei). Mie astia imi plac si bunicii mei au avut unul, dar acum a murit din pacate O alta rasa minunata e labrador retriever, sau golden retriever, varul labradorului, dar cu blana mai lunga si matasoasa. Toti cainii sunt minunati, inclusiv corciturile! Mult succes in gasirea cainelui potrivit si sa te bucuri de el!
Pufarinee întreabă: