| Gabrielle_3626 a întrebat:

Buna
Ce sa ii iau prima data catelului?(lesa, ham, etc) maine mi-l iau si nu stiu ce sa-i cumpar
P. S. puneti si pretul;-)
Ms!

8 răspunsuri:
| Jolie19 a răspuns:

Iai tot ce-i trebuie!:d

| Teodora20 a răspuns:

Sincer, prima data ar trebui sa il inveti in lesa, deci clar lesa si ham. Nu te ajung mai mult de 50-60 de lei.

| DoarOana a răspuns:

Buna Gabrielle,
Prima data ar trebui sa ii iei ham si doar apoi lesa. Sa nu uitam si de diferitele jucarii care fac zgomot pentru ca trebuie sa se joace.
Desigur, 2 boluri pentru mancare, apa.
In rest, toata fericirea lui va fi datorita tie. Nu lucrurile materiale il inveselesc ci dragostea si atentia care ii se ofera.
Distractie placuta cu noul catel.
Pa, pa

| Antony11 a răspuns:

Sa ii iei lesa cu 1 Leu

| MeUFO a răspuns:

Bună! Hamul se prinde de corpul căţelului, iar lesa este cureaua pe care o prinzi de ham, iar celălalt capăt îl ţii tu în mână. Concluzia, trebuie luate amândouă odată. Dacă e pui, va trebui să schimbi hamul când mai creşte. Oricum nu lua zgardă niciodată.
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/

| alysar a răspuns:

Buna.La un pui de catel nu este recomandat ham-ul pana la varsta de un an pentru ca se deformeaza coloana si oasele pieptului.E recomandat o zgarda moale din piele plus o lesa.Pretul pentru cele doua nu ar trebui sa depasesca 60 de ron.Cand se face mai maricel cam pe la 8-9 luni este recomandata o zgarda de corectie pentru a invata catelul sa mearga la pas iar dupa ce implineste un an se poate folosi hamul.Acum depinde si de rasa pentru un catel de talie mica se poate pune ham(pekinez, bishon, etc)dar pentru cei de talie mare nu pentru ca au tendinta sa traga foarte mult.

| eu_8219 a răspuns:

Lesa, ham. mancare, jucarii, zgarda antii purici, daca vrei sa il tii in casa unghiera, nisip special pentru treaba mica si marelaughing

| eu_8219 a răspuns:

Cam in total 10-12 milioane cu tot cu cainele