| feelsogood a întrebat:

Ce sanse am,ca in viitor sa am limbrici, deoarece cainele meu are! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| mocanuecaterina a răspuns:

100 la100 fiindca daca te linge pe maini sau fata fara sa te spele iti va da si tie microbi

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Cântărește câinele, du-te la farmacia veterinară și spune ce vârstă are și ce greutate. O să-ți dea pastile pentru deparazitare. Se repetă după 10 zile, apoi din trei în trei luni. Și ai grijă tot timpul să nu te lingă pe față și să te speli mereu pe mâini cu apă caldă și săpun, dacă se poate Protex.
Ce e aia să întrebi ce șanse ai... Mai bine întreabă cum să îl scapi pe el, ca să nu iei și tu.
Noi avem doi câini, așa procedăm și nu avem probleme de genul ăsta. Uite-i aici, dacă vrei să-i vezi http://zinnaida.ro/2012/11/07/joaca-kory-si-bella-8-fmt75/

| feelsogood explică (pentru anonim_4396):

Am inceput sa-l tratez de cum am aflat.EU,vreau sa stiu daca o sa am limbrici de la el! Multumesc pentru raspuns oricum.

| feelsogood explică (pentru feelsogood):

Numai ca, pana sa aflu ca are limbrici, l-am cam pupat si pe botic!sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru feelsogood):

Singurul lucru pe care îl poți face, ca să te liniștești, este să te duci să faci examenul copro-parazitologic. Adică ai să cumperi de la farmacie un mic tub de plastic în care ai să pui puțin caca de-al tău (scuze!) și ai să-l duci la laborator, iar acolo o să se uite la microscop să vadă dacă ai ouă de limbrici. Ia legătura cu medicul tău de familie să-ți dea trimitere sau du-te la un cabinet particular. Și nu mai pupa cățelul pe botic! Dacă simți nevoia să-l pupi neapărat, cel mai curat loc este creștetul capului.

Întrebări similare