anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cer niste ajutor, vreun sfat in legatura cu pisicile mele.
Am o pisica de 2 ani si un motan care mai are cateva luni, daca nu ma insel vreo 2 luni, pana face si el 1 an. Ieri pisica mea a acceptat in sfarsit imperecherea cu el iar de cand au avut primul contact o tin doar asa..Acum eu ma intreb, pentru ca habar n-am, este normal sa termine si imediat dupa sau maxim dupa 20 de minute sa o faca iar? Tinand cont ca fac asta de pe la 7-8 seara iar acum cand scriu asta este 8 dimineata si tot se imperecheaza. Mi-e sa nu pateasca ea ceva caci el nu are treaba, dar ea are durere la fiecare contact si am inteles ca masculul are ceva anume cu care se agata de vaginul femelei iar cand termina o deranjeaza senzatia si nu stiu daca sa ii mai las sa se imperecheze ..Deci,daca stie cineva si ma poate ajuta cu o parere voi da funda!

Răspuns Câştigător
| SoulReaver a răspuns:

Nu are nimic, asa se imperecheaza felinele de mai multe ori in perioada cand sunt in calduri.

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar tu altă treabă nu ai, decat sa stai la fundul lor? Tu cand faci dragoste ti ar plăcea sa se uite altii la tine? De cîte ori pe zi o faci, lasa i in pace au si ei nevoie de intimitate mîțele.

| CristinaQ a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Esti redus rau. E treaba mea sa aflu daca sunt ok si nu stau eu la fundul lor, dar sunt cu mine in casa si le aud. Ai niste comparatii d-astea aiurea, pana la urma eu sunt stapanu si trebuie sa am grija de ele.