Buna bitsyboom111,
A trecut prea mult timp ca sa imi aduc aminte, dar prima pisica am avut-o la 4 ani. Si in acest moment am 4 pisici. 3 pisici adulte si un puiut. Cand pisica mea are pui e un moment special in toata familia pentru ca ne ofera noi sufletele pe care sa le ingrijim si sa le cautam ingrijitori.
Puiul de pisica nu necesita o mare atentie. E la fel ca si cu o pisica adulta doar ca are nevoie sa isi elibereze energia jucandu-se. O sa se catere pe tot ce vede, o sa traga de tot ce misca, o sa faca cu ghearele "masaj" covorului si ar fi bine sa nu o lasi sa faca asta pentru ca se va obisnui si va fi mai greu de dezvatat. Cand e mic e bine sa il inveti sa faca la litiera si sa iti petreci cat de mult timp poti cu el. Nu e indicat sa il ignori sau sa te comporti violent sa zic asa cu el pentru ca poate deveni sperios.
Atata timp cat e pui singurul lucru la care se gandeste este "Joaca-te cu mine".
Pa, pa
Buna.eu am o pisicuta e persana si are 4 uni am luat-o acum vreo luna pe la 9 saptamana... cand am luat-o era tare speriata si nu se scomada usor cu noua sa casa este speriata si intra mereu sub pat asa e pana se acmodeaza si se obisnuieste cu noii stapani... Sper ca te-am ajutata FUNDA?
Am avut un puiut de pisica ( nu il mai am ). La inceput a fost foarte simpatica si dragalasa desi isi facea treburile peste tot prin casa si incepuse sa miroasa urat, dar daca ii cumperi o tavita cu niste pietricele speciale care absorb mirosul si pui in ele niste picaturi care sa determine puiul sa faca acolo e perfect. Dar apoi a crescut si dinj cauza faptului ca era pisica ( nu mortan) a inceput sa mieune si sa traga de toate alea asa ca am dus-o la sat la bunicii mei iar acum vreau sa mai imi iau o pisica dar motan, te sfatuiesc si pe tine daca stai la apartament sa iti iei un motan pentru ca sunt mai linistiti.
Am un otan mare de 10 kg si 8ani si unul de 4ani si 4-5kg sunt castrati amandoi se joaca de imi darma casa dupa castrare au disprut mirosul de pisica din casa
Am o pisica care are 1 an la mine cand am gasit-o avea in jur de 2 luni era sub o masina si am aduso in casa(apartament) i-am adus o tavita cu nisip iar apoi i-am dat de mancare caci era foarte infometata si am urmarito sa vad ce face s-a dus si a facut la tavita. mare grija la gheare taiele cand crezi ca sun cam mari. bye