| ionela_5345 a întrebat:

Cine are un catelus mic care nu are ce sa faca cu el?big grin Poate sa mi-l faca mie cadou!tongue

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

Eu am niste prieteni care au catei. Nu sunt de rasa pura. Mama lor e un pic mai mare ca un pekinez, iar ei sunt f grasani happy. Daca vrei, o sa le fac poze si ti-i arat.
N-ai precizat: esti din bucuresti?

10 răspunsuri:
| andreea_1536 a răspuns:

Ce fel de caine vrei? neaparat de rasa?

| andreea_1536 a răspuns:

Daca esti din bucuresti poti venii in parcul obor unde asociatia robi isi desfasoara o actiune de dat spre adoptie catei si poti gasi catei foarte draguti nu neaparat de rasa.Eu zic ca si metisii sunt de asemenea la fel ca cei de rasa.

| pitesti a răspuns:

Am eu de oferit gratis o catelusa. este cea din poza. eu sunt din pitesti, tu?

| mihaela_5389 a răspuns:

Tio dau eu! pe a mea are 5 luni!happy. o vrei? tio arat la webhappy! de unde esti? din bucuresti? astept rapsunsul tau! te puphappy. byehappy!

| mihaela_5389 a răspuns:

Ti`o dau pe Deisiliciu meubatting eyelashes! lasa`mi msj, cu nr tau de telefonbatting eyelashessi te sun eu, s`au id de messbatting eyelashes~! te pupiqbatting eyelashes:*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine, dar nu stiu nici adresa ta, macar spune-mi unde traiesti si daca esti sexy. Ah, si nu uita sa-mi mentionezi daca ai un partener. Daca e asa vei primi un cadou mai mare, mai inteligent si mai sexy decit ciinele ala...

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Vreau si eu cateluslove struck dar de rasa... dati-mi un mesaj pe privat daca e:d:dbig grin

| ionela_5345 explică:

Vreau un catel micut, nu vreau cadouri" mai mari" domnule anonim.winking
Si pentru andreea: vreau unul nu neaparat pur de rasa, poate sa fie si corcitura happy

| ionela_5345 explică:

Eu sunt din bucuresti, dar...scumplica rau catelusa ta!love struck

| cristyanson a răspuns:

Am niste porcusori de guineea daca vrei