Hai ca iti spun eu ... am vazut Never Say Never daca il stii, despre viata lui. acolo zice ca s-a nascut la ora 12:56 am intr-o zi de marti. funda?
Ia un pix sh o foaie...bun acum asteapta pana vine gayul de JB in Romania sh du-te fata dracu sh intreaba-l pe el...ca sigur s-a uitat masa la ceas pentru tine.
Justin Bieber (n. 1 martie 1994 la ora 01:33) este un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană.
Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viața lui dar încă nu poate să cânte.
Prima parte a albumului său My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 și pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puțin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada și, în mai puțin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Bieber este singurul cântăreț care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.
Asta e prea de tot, ma mir ca nu intrebi si minutul si secunda!
ora la care s-a nascut ala e blestemata
Praf e mata ca te.a facut. Dezamagire, condoleante.
Daca vrei intra pe blogul meu http://stefaniavedeta.blogspot.com/
si dai la postari mai vechi si vezi acolo toate detalile
Sunt Beliebers de 2 ani si 9 luni.
Si stiu tot despre el.
Deci:
1.03.1994 Canada, ora 12:56AM,spitalu St.Jopesh (2Floor,etaj),ziua vineri, zodia pesti.
P.s. si eu sunt pe 1 martie nascuta☺☺