anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ...cine stie cum imi pot dresa cainele meu. acasa. e un fel de caine lup mai mare :! funda :X

4 răspunsuri:
| lolicaa a răspuns:

In primul rand sa ai multa rabdare
in al doilea... joaca-te cu el si in acelasi timp il si dresezi (sper sa intelegi la ce ma REFER happy... bafta multa :*

| bianca154 a răspuns:

Eu am un caine pechinez, de 8 ani, si l-am dresat in foarte putin timp. te pot ajuta pentru a-l dresa bine, dar imi trebuie ceva timp sa-ti explic, si nu cred ca iti pot explica aici. asta e id-ul meu biancaandreea154 da-mi add si vb pe mess. cei ce citesc, va rog sa nu-mi dati add

| madelf a răspuns:

Poi...catelul tau e un ciobanesc german(si eu am unul).Din informatiile pe care le-am acumulat am constatat ca aceasta rasa de caini este printe cele mai destepte rase, de aceea este folosit in criminalistica.Pentru a dresa un ciobanesc sau alta rasa de caine iti trebuie rabdare cum a zis si Bibi1717 si multa hrana uscata pentru catei.
Comanda "Sezi"-ea trebuie sa fie atenta la tine, atentia castigandu-i-o prin aratarea gorgoazelor.Cand ii spui sezi,glasul tau trebuie sa fie hotarat si autoritar,apasand pe spatele ei,astfel fiind nevoita sa se aseze.Dupa ce se aseaza,schimba-ti tonul intr-unul cald si laud-o,mangai-o pe cap si da-i niste gorgoaze.Miscarea asta trebuie sa o faci pana prinde care-i treaba.
Comanda 'Da labuta"-inceputul e la fel ca la "Sezi".Trebuie sa-i captezi atentia.Dupa ce i-ai castigat-o,ii spui cu acelasi ton autoritar"Da labuta" si ii iei labuta in mana.Dupa acestea tu o lauzi si ii dai de mancare ea realizand ca daca iti da labuta o sa mai primeasca mancare si o sa o mai lauzi.
Asa trebuie sa faci la fiecare comanda pe care vrei sa i-o dai.Tine minte,ciobanestii germani sunt foarte inteligenti. Daca ridici tonul putin la ei te asculta. Dupa o anumita varsta, dupa ce isi da seama cine este stapanul lui, va asculta de el indiferent de tonul glasului.
Ai grija de catel si bafta! >big grin

| sandum a răspuns:

Poti sa incerci aici: www.carte-dresaj-canin.ro sunt cele mai bune de pe piata

Întrebări similare