| ellyella a întrebat:

Cine stie mai multe despre parvoviroza si de ce se imbolnavesc unii catei de boala asta daca sunt deja vaccinati? Se pot face bine daca se imbolnavesc de boala asta sau nu mai au scapare?

Răspuns Câştigător
| EvangelineLovin a răspuns:

Nu stiu de ce se imbolnavesc cateii de asta si fara tratament mor. exista tratament pentru asta si daca il tratezi ii trece si nu mai are nimic, o sa traiasca in continuare linistit. Parvoviroza e un virus care ii ataca la inima, nu stiu exact ce e si cum face, dar sa stii ca exista tratament.

3 răspunsuri:
| Icar25 a răspuns:

Http://www.animalutze.com/articole/parvoviroza-canina.php uite aici niste informatii. Dupa vaccin nu se mai imbolnavesc (din cate stiu eu) cat despre vindecare, se poate vindeca dar este un proces destul de indelungat si dificil.

| ellyella explică (pentru Icar25):

Multumesc mult. o doamna m-a speriat ca, catelul ei a murit de parvoviroza chiar daca era vaccinat si ca ar trebui sa am mare grija cu al meu pana la 1 an.

| Icar25 a răspuns (pentru ellyella):

Vaccinul pentru parvoviroza se face la 8-10 saptamani in functie de varsta la care s-a facut prima deparazitare interna (vacinul se face la 2 saptamani dupa deparazitarea interna).