| pennymendez a întrebat:

Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un catelus? Stam la apartament si avem bani ca sa il intretinem.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| DanaDaniellllla a răspuns:

E o răspundere uriașă un cățel, poți avea încredere să le ceri acest lucru. Poți să faci o lista cu aspecte pozitive și negative și cum a avea un cățel ar putea să te ajute să te responsabilizezi și să îți ofere bucurii și dragoste.

8 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Cere unul de plus.
Sau unul care sa vina pe o tableta...

| pennymendez explică (pentru cristimihailov):

Imi doresc un caine pe care il pot mangaia si il pot scoate la plimbare. Nu vreau un caine virtual sau unul de plus?

| CleanHeart a răspuns:

Spune-i ca iti doresti foarte mult unul si nu te da batuta pana nu ii convingi, un catelus la casa inseamna o mare bucurie dar e si responsabilitate, ei bine daca iti plac animalele nu o sa fie problema

| DanaDaniellllla a răspuns:

Spatiu ai pentru el?
Ești dispus să ieși la plimbare cu el de trei ori pe zi?

| pennymendez explică (pentru DanaDaniellllla):

Apartamentul este destul de mare. Din punctul meu de vedere, ar fi perfect pentru catel. Adica vreau un bichon bolognese. Acesta nu creste foarte mare. Da, sunt dispusa sa ies cu el la plimbare. Intr-un fel, sunt un pic norocoasa pentru ca am 2 parcuri langa mine si ma intalnesc cu prietenele in fiecare zi. Vara stau la bunica si aceasta are o curte imensa(e un + si acest ascpect)

O sa fac asta. Tata a spus ca o sa imi ia ca il bat la cap de 2 saptamani. Problema e urmatoarea: mama. O sa fac ce mi-ai spus si o sa i le arat mamei si o sa astept. Poate de ziua mea, il voi primi... Peste 5 luni?
Multumesc pentru sfat!

| DanaDaniellllla a răspuns (pentru pennymendez):

Baftă și răbdare să ai. Încearcă să îți ajuți părinții la treburile casnice și să le expui dorința ta și beneficiile de a avea un cățeluș.

Multumesc mult! happy

| DanaDaniellllla a răspuns (pentru pennymendez):

E o răspundere uriașă un cățel, poți avea încredere să le ceri acest lucru. Poți să faci o lista cu aspecte pozitive și negative și cum a avea un cățel ar putea să te ajute să te responsabilizezi și să îți ofere bucurii și dragoste.