| Saya555 a întrebat:

Cum pot sa-mi conving parinti sa imi ia un caine? dau FUNDA la cele mai bune idei!

Răspuns Câştigător
| NoteBook20 a răspuns:

Spunele ca prin simpla lui prezenta te vei relaxa! Un caine e mai bun ca un prieten, si extrem de loiam, spune-le cat de mult iti doresti un caine, convingei prin vorbe si vei avea un cutu'! (eu nu ma pot convinge pe mine ce rasa de caine sa imi iau) Mediteaza la ce ti.am zis! O zi buna!

5 răspunsuri:
| CrazyPittica a răspuns:

Fii responsabila. Spune-le ca il vei ingriji, il vei scoate afara, il vei iubi etc.Eu vorbisem cu tata si ii ziceam,, Hei tata! Vreau un caineee!''Dupa ce am mai vorbit cu el a zis,, Ok, ma! Ma duc si iau cainele direct! Fara s-o intreb pe maicata! Il aduc acasa si il accepta ea pana la urma'' laughingPoate merge!

| Papusha1 a răspuns:

Incearca sa le spus despre ciini, ce folos pot aduce! Sau sa le spui ca vei avea grija mereu de el, astfel nu te vei simti singura, vei fi fericita alaturi de el, sau spune-le ca ai o parte de bani din suma(daca o ai desigur)! Spunele ca acest ciine te va face cu mult mai fericita!
Sper ca te-am ajutat!

| Wasabi a răspuns:

Trebuie note mari, Responsabla, sa cureti speli etcc si poate osatil ia pela craciun:d Funda?

| MrZbyy a răspuns:

Deci. Fi responsabila, adu note mari si tot insista sa le spui ca iti doresti foarte mult un caine, dar sa le spui asta cand sunt linistiti si eu am facut tot asa, am adus cainele si l-am ascuns si seara miorlaia la mine in camera dar cand l-au vazuth au spus ca e frumos si au spus ca il pot pastra, fiind si catelusa nesterilizata. P.S O cheama Lola si are 3 luni!

| kittyane1234 a răspuns:

Pai. Intai fi responsabila, adu note mari la scoala, fa-ti curat in camera ta, ajuta-i la treaba si o sa vada ca poti sa te descurci cu un caine. Cea mai buna solutie pe care am facut-o eu este " M-am dus la magazin sa mi.l iau dupa ce am strans mai multi bani... am mers cu el acasa si i.am zis ca a fost batut de niste copii si il chinuiau, iar dupa sigur il primeste, n-are cum sa.l dea afara! Funda?