Pai depinde și ce fel de caine vrei. Eu zic(,) ca un cățel de talie mica nu deranjează cu nimic. Spune-I ca tu o sa-l îngrijești și nu o sa trebuiască sa facă ea nimic
Funda?
Ai zis o asa pentru fundă nu?
Eu vreau un caine pug, dar mama nu vrea
Pai tu ai dat exemplu și mai jos ce ai făcut în vacanta de vara. Aminteste'I mamei tale ca ai mai avut grija de un caine
I-am amintit de sute de ori, dar zice ca nu putem.sa avem un caine din acuza tate si a chiriei
Pai poți vorbi și cu tatăl tău. Spune-I ca dacă vei avea un caine vei deveni mai responsabil și vei ști sa ai grija de el.
Bună! Animalele tinute in casă sau in apartament fac mizerie, lasa păr, are dreptate tatăl tău sa nu accepte, iar pe de altă parte sunte ti in chirie voi, nu este casa voastră, deci clar nu, cîinele indiferent ce talie este, are nevoie de ingrijire sa il scoti afară, sa si faca nevoile, dimineata la 6, plînge, latră, deranjeaza vecinii, si nu cred ca stai tu sa cureti după el c@catul daca face in casa, tot pe mama ta cade responsabilitatea îngrijirii cîinelui. Deci au dreptate ai tai, clar nu animale in casa.
Pai,mama stie ca pot avea grija de un caine...In vacanta de vara am stat la varul meu care avea caine si matusa mea era mereul la munca, iar varul meu era prea mic ca sa aiba grija de caine asa ca eu îl scoteam afara, eu ii dadeam mancare si tot restul...
Eu am animal la bloc si stau in chirie lasa fata ca ii plac cini. Cainii sunt adorabili si eu am unul de talie mare si il tin la bloc.
anonim_4396 întreabă: