| TpuNoName123 a întrebat:

Bună!
Cum să îmi mai dresez câinele să-şi facă nevoile la baie?
Cred că am încercat toate posibilităţiile:
-cu ziarul nu merge.
-cu mancare cand face la baie[rar] nu merge.
Ştiţi alt sfat înafară de traversa aceea absorbantă?
Credeţi că îl mau pot dresa?
Îl am de 2 luni şi el are 4 luni[bichon frise]
Fundiţa, Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| DoarOana a răspuns:

Buna SweetyDeea,
Cand isi face treburile inmoaie o carpa in treaba lui mica si pune-o in ladita de la baie unde vrei sa isi faca nevoile. Daca simte ca acela e mirosul unde trebuie sa-si faca treburile si le va face acolo. Cand il vezi ca ia pozitia aceea si o face altundeva decat in baie, ia cainele si cearta-l si apoi pune-l in ladita si spune-i "acolo". Daca se misca de acolo, pune-l inapoi.
Mult succes si multa rabdare.
La farmaciile veterinare se gasesc si absorbante cu mirosuri care fac cainele sa isi faca treburile in ladita(daca vrei sa incerci si varianta asta).
Pa, pa

7 răspunsuri:
| daniel_8163 a răspuns:

Sa il tii in baie tot timpul.

| TpuNoName123 explică:

Mulţumesc.

| Chrysk2 a răspuns:

Orice caine la orice varsta se poate dresa,mai inttai de toate trebuie sa stergi toate locurile unde a facut inainte,pentru ca el isi cauta locul unde a facut inainte...
asa ca iei un "pres" din ala de la veterinar ca si covor,si il faci sa faca pe ala,apoi il duci tot mai aproape de baie pana ajunge la baie,dar sa stergi locul dinante, pentru ca apoi va simti mai multe mirosuri si va face unde vrea el.
Un caine face in acelasi loc unde a facut inaintehappy

Succes si daca m-ai ceva scrie aici.(scuze de eventualele greseli, dar mie somn)

| Maryabaii a răspuns:

E inca destul de mic deci ai cam 90% sanse sa il dresezi.cel mai bine ar fi sa il duci la un dresor pentru rezultate mai rapide si de lunga durata.

| Andra_1260 a răspuns:

Pai. fai o cutiuta ceva un loc unde sa isi faca nevoile... apoi de fiecare data cand are nevoie in loc sa il scoti afara il pui acolo si daca face ce trebuie rasplatestel si tu.sa se simta iubit happy sper ca ti-am fost de ajutor, fundita?

| Chrysk2 a răspuns:

Oanny invata sa scrii "rasplatestel,tiam"(rasplateste-l, ti-am) apoi poti cere Frunzulita de cires happy

Fa cum ti-am zis si apoi o sa vezi ca merge, inca ceva cauta pe net
Cesar si cainii! sau uitate pe national geografic este o emisiune foarte buna despre cum sa iti dresezi cainele.

Succes

| katy a răspuns:

Sunt la farmaciile veterinare niste absorbante.cumpara-i cateva si pune-l pe jos, au o substanta in ele care ii atrage sa isi faca nevoile acolo