| Sw33tysor a întrebat:

Bunabig grin.Am si eu 2 intrebari: 1: Cum sa-mi conving parintii sa-mi cumpere un caine(caniche)? Si 2 Ce accesorii sunt necesare pentru caini(in general). Multumesc!:X:X:X:X

9 răspunsuri:
| Pinkyyy;x a răspuns:

Pai parintii pot fi convinsi foarte usor deoarece esti copilul lor si atat cat esti in preajma lor iti fac practic toate poftele. mie mi-au luat un caine. dar i-am ascultat am fost cuminte si chiar m-am rugat de ei ca vroiam din suflet un catel dar e o responsabilitate foarte mare...la accesorii ce pot spune.sunt scumpe in general dar daca vrei ceva mai deosebit. poti sa ii faci un lantisor cu numele lui/ei sper sa iti iei un catelus simpatic >big grin

| HaiTaci a răspuns:

Trebuie sa le promiti ca poti avea grija de el.Caniche-ul are o blanita care se cam incurca.Il poti dresa astfel incat sa nu faca prostioare prin casa ex:pipi pe fotoliu, mancat papuci.Trebuie sa-i iei o lesa(daca stai la curte sa ii pui microcip-se insereaza sub piele, nu e dureros)o perie speciala si jucarii cu.care sa se joace. Daca iti iei pui, sa ai grija sa-l vaccinezi, acum si cu frigul sa l tii in casa, si il transporti intr-un ghiozdan mic, cat e pui.Cam asta. pupici:*

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

1.promitele chestii gen:o sa am grija de el, etc.
2. daca esti singur\a la parinti prefate trista si daca te intreaba ce e cu tine spune-le ca simti senti. de singuratate...
3. uitate pe internet situri cu catei (incat ei sa te vada)
4. i-a note bune la scoala
5. da lovitura spune-le mama as vrea si eu un catel uite ce am gait
Poate merge
bafta!

| Sw33tysor explică:

Multumesc Anto si Pinkyy; x!kiss

| Sw33tysor explică:

Scuze DeeaAndreea am uitat de tine... oricum Multumesc!

| Giovanna a răspuns:

1. Mie personal mi-a fost destul de greu big grin dar le tot repetam ca un catel are un efect bun asupra psihicului (mai ales ca sunt singura la parinti), le-am spus ca va fi responsabilitatea mea, voi avea grija sa nu faca mizerie prin casa, am avut grija sa aleg un catel de talie mica pentru ca stau in apartament, m-am informat bine de tot legat de rasa dorita ca sa se vada ca voi fi responsabila. Arata-le poze cu catelul dorit, mai ales pozele cu catelusi big grin nu te pot lasa indiferent, la mine a functionatwinking incearca sa faci si tu ceva economie, sa iti aduni ceva bani, asa le vei arata ca esti dispusa sa faci ceva sacrificii pentru catelul dorit, eu asa am facut, de vreo 2 luni nu mi-am mai cumparat nici o haina, nimic pentru mine big grin am economisit banii!
2. Vei avea nevoie de un patut pentru el, daca il tii in apartament (poti improviza dintr-un cosulet), poate niste scutece cat e mic si nu vrei sa-l scoti din casa, mancare specifica pentru varsta lui, daca e talie mica iti indic sa nu folosesti lesa ci mai degraba un ham, o jucarie pe care sa o roada pentru ca n-o sa le placa parintilor daca le va roade pantofii, neaparat un spray amar pentru cablurile din casa pentru ca altfel le va roade si se va curenta, tabletuta pentru deparazitare interna dar pentru asta vorbesti cu un veterinar, eventual o gentuta speciala in care sa-l transporti mai usor. Primesc fundita? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa iti convingi parintiii sa iti cumpere un caine trebuie sa le dai un motiv bun, si accesoriile necesare pentru caini sunt:zgarda de purici, hainute pentru caini si un patut pentru catei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fa greseala de a-ti a lua caine...eu imi doream foaret mult la 14 ani unul, pana la urma mi-am luat si crede-ma ti-se va lua sa stai dupa el mereu
au trecut 2 ani de cand il am si iti distruge o mie de lucruri, si la inceput face nevoi in casa si o sa ti-se ia sa iesi cu e mereu cand ai putea sa te duci altundeva... dar daca vrei sa te convingi pe pielea ta fa asa: promitele si jurale parintilor ca tu vei avea grija de el, ca e cea mai mare dorinta a ta, ca vrei un "animalut"ca toti prietenii tai au si ate mii de milogeli
si au nevoie de:pernitze, cosulet, mingiute de ros, hainute, lesa cu ham e cea mai buna, jucarii in general, aaa si e o manusa ca o perie pentru a aduna parul de pe ei cand le cade...

| anamaria_3059 a răspuns:

Daca sunt hotarati ca nu vor caine in casa este greu.Eu mi-am dorit mereu un caine dar dorinta mi-sa implinit dupa ce m-am casatorit. Acum am 2 braci fetita si baiat, sunt superbi. Nu iti trebuiesc multe accesori. O lesa cand este mic, dupa aceia se v-a obisnui sa mearga cu tine. De dormit i-am facut culcus din paturi. Cel mai important este pana la un an sa-i faci toate vaccinurile.