| SingleStarOnTheSky a întrebat:

Buna big grin.As vrea sa va intreb ceva :ce parere aveti de culoarea roz? Mie mi se pare ca este de papusa Barbie.Si daca ati putea sa alegeti orice lucru de pe planeta ce ati fi si de ce?batting eyelashes. Sunt curioasa...eu cred ca as fi o piersicaconfused). Si a 3-a intrebare :ce hobbyuri si ce animale aveti.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| DeeaDroxy a răspuns:

Paiii, despre culoarea roz am o parere, putin ca rozul inchis, daca-l porti si cu negru, e cool(si putin pentru stilu emo), dar roz deschis, e pentru oricine, as vrea sa fiu o picatura de apa, hobbyuri? pai, cantatul, dansatul, sportul si pictatul sau desenatul, am 2 caini. Si sper ca voi avea si pesti, paa!happy

3 răspunsuri:
| Roar a răspuns:

Imi place rozul doar in combinatie cu negru. Eu nu vreau sa fiu altceva, sunt deja eu, nu-mi trebuie nimic mai mult.Hobby-uri : imi place sa desenez love struck. Si nu am animale de casa.

| l1feincolor a răspuns:

Pai,.culoarea roz, imi placea cand eram mica, dar acum cred ca rozul mai inchis ar fi frumos.batting eyelashes Cat despre ce as vrea sa fiu,.thinking cred ca as fi eu, imi place sa dansez, sa pictez si sa ma distrez

| l1feincolor a răspuns:

Aaa,.da, si am o pisica neagra :p