SharPei este un caine mai greu de ingrijit! in fiecare si trebuie sa il stergi intre cutele de piele cu betzisoare de urechi, asta daca vrei sa fie sanator viitorul membru al familiei! crede-ma ce zic, stusiez medicina veterinara! daca iubesti enorm animalele asta nu inseamna ca este o obsesie! stai lin, e foarte bine sa iubim animalutzele din jurul nostru! sper ca te-am ajutat! daca mai ai intrebari ma poti contacta!, iar Bichonul nu este chiar asa de pretentios, dar trebuie tuns sau periat foarte des, deoarece parul fiind mai lung automat ii si cade mai mult par!
Pai daca ai zis ca ai o catelusa layla ia-ti un bichon frize este foarte frumos dragut mititel si scump doamne! si ia-ti un mascul ii va prinde bine laylei poate va avea si ea o familie: sot(bichon frize-mascul) si impreuna sa aiba puisori, ar fi o alegere foarte buna! funda :d?
Din ce am citit eu cred ca tu iti doresti mai mult un SharPei decat un bichon. Asa ca mai bine ia`tu un sharpei.
Trebuie sa alegi o caracteristica pe care ti-o doresti. ai zis ca vrei catel de paza si ca te vei descurac cu 2 animale - ia-ti un shar-pei. daca il dresezi corect, este un caine excelent. apoi, va trebui sa alegi un anume temperament intre cainii pe care ii vizionezi. cauta teste pentru pui de catei, modul de reactie la stimuli si semnificatia lor. apoi, ttrebuie sa incerci sa ii vezi gradul de sociabilitate alaturi de catelul pe care deja il ai. Sa stii ca de obicei, ei au nasul mai bun ca noi, ia-l la vizionare. si in plus, daca iti iei pui, sa stii ca va creste corect si frumos alaturi de Layla.
Succes
Eu iti spun sa iti iei un bichon si eu am sharpei nu imi pare rau ca l-am luat dar sunt foarte greu de intretinut sunt foarte sensibili si trebuie sa ai grija la mancare si blana sunt foarte bolnaviciosi.