Hai că îți spun eu tot ce trebuie să ști.
Un bijon mai ales dacă e alb e foarte pretențios la murdărie. Se face nergu cât ai clipi dacă nu ai grijă de el.
Costurile la început sunt mari. 150 cam toate vaccinurile + pătuțul și acesoriile.
- pat 25-30 lei ( dacă nu vrei să-l lași cu tine în pat. Sunt și stăpâni de-ăștia)
-lesă și ham (40 delei)
-perie + boluri + câteva jucări sunt în jur de 50 de lei. Dar nu e neapărat să le iei pe toate. Asta sunt pentru stăpâni mai pretențioși.
-mâncare pentru cățeii mici este de obicei umedă dar se recomanda și mâncare uscată de la 2 sau 3 luni în sus. Care ajunge 30 de lei un sac și scapi toata luna.
Se hrănește de 2 ori pe zi.
Find pui îi trebuie scutece de întins pe jos până învață să iasă afară dar trebuie să aștepți până să-l scoți sa-i faci vaccinurile.
Chiar daca e alb se curata singur, ca o pisica, asta nu inseamna ca tu nu trebuie sa il speli pe labute si pe botic, iar pe tot corpul doar o data pe luna pentru ca are o pie sensibila, eu am un puiut de 4 luni si e foarte jucaus, se trezeste dimimeata si doarme ziua de cateva ori.
Costul lui e de la 200 de lei in sus (cam scump), eu am dat 500, fara pedigree.
Boluri (mancare+apa) = 20lei
Jucari optionale=20 lei(nu mereu scapi de ros cu ele )
Patut= 40 lei
Lesa+ham( nu zgarda pentru ca are coloana si gatul fragile)= 50 lei
2 prosoape(unul mic si unul mai mare)= 10-20lei
Eu iti recomamd si un tarc in care sa stea noaptea pentru a fi sigur ca nu se scapa pe el prin toata casa, e folositor si cand pleci undeva cu el. Il poti achizitiona din jumbo