anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vreti sa-mi dati raspunsuri la misto cautati o alta intrebare.hmmm.ce voiam sa zic.aaa.Sunt in clasa 4 si doamna noastra vrea sa facem o serbare de sfarsit de an (ca de obicei) dar de data asta ne-a zis sa facem singuri programele. ce as putea face tinan cont ca nu o prea am cu cantatul...eu sunt cu matematica si nu prea cred ca pot prezenta o problemlaughingplz.raspunsul care o sa-l folosesc. a si ne-a dat voie sa facem orice

5 răspunsuri:
| push2gl a răspuns:

Alegeti niste melodii si faceti karaoke
concursuri de dans
succes sper sa aveti o serbare de neuitat

| CautNume a răspuns:

Da.e usor de zis dar nu facem cu totii o sceneta sau ceva de genu' ci pe grupuri.si daca aveti idei fara muzk si dans.a si ink ceva ce ziceti de trucuri? daca e o idee buna va rosg da-ti sit-uri cu din astea ca aeu am deja 2 carti

| CautNume a răspuns:

Nu pot face un concurs pentru ca noi trebuie; sa facem o serbare! si de unde fac eu o simpla eleva de cls 4 din 26 de copii rost de niste oamneii plictisiti ca sa dea note? si mai zicetiimi daca nu eu ma gandeam sa recit ceva o sceneta ceva alaturi de 2-3 copii pentru ca ne e greu sa ne inatlnim toti 9-10 cate sa iasa cea cu cifre...si n-am imaginatie pre buna v-am mai spus eu sunt cu matematica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Organizaţi un concurs, cu regulament, juriu, premii etc. Poate fi de orice: dans, Miss, Mister, desene, mima, recitari comice bancuri etc.etc.etc.
Dacă vrei un plus de informare ori să te distrezi, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/

| miaunica a răspuns:

Gaseste cativa colegi de clasa si faceti voi o poveste despre cifre. unul poate sa cante, unul sa recite, etc, si faceti din toate astea un soi de dialog prin care va spuneti povestea despre cifrele pe care le reprezentati. indiferent ce faceti sau cat de talentati sunteti, sunt convinsa ca va iesi rfoarte bine, pentru ca in primul rabd voi trebuie sa va simtiti bine si sa va distrati happy (din moment ce nu cred ca vei gasi inca 9 colegi in afara de tine ca sa reprezentati fiecare o cifra, poti sa faci despre 1, 2, 3,5 si 7 care sunt cifre si sunt si numere prime, adica se impart numai la ele insele) bafta