Eu am acvariu mare cam de3metri si are neoane nu stiu de ce dar e bine sa aiba
Ai putea sa iei doi pestisori mici, ca sa nu fie unu singur totusi... nu are nimic daca e intuneric noaptea. si eu am avut si tot asa era. poti sa pui acvariul oriunde atata timp cat nu e in pericol sa il lovesti si sa cada. trebuie sa ai grija sa nu le pui apa prea rece si nici prea calda . daca e apa de la robinet, e de preferat sa le pui in ea o solutie pe care sigur o gasesti la magazinul de unde ii cumperi. ai grija sa nu umpli de tot acvariul cu apa, pentru ca o sa sara pestisorii din el. si daca nu ai o pompa speciala pentru aer, e bine sa le schimbi apa la doua zile. si cu mancarea trebuie sa ai grija, sa nu le pui prea multa. altceva nu stiu ce sa iti mai spun
. daca mai ai vreo nelamurire, poti sa ma intrebi
.
In site-ul de mai jos gasesti cateva informatii despre pesti:
http://www.animalutze.com/categorii/pesti.php
Si nu cred ca ar trebui sa lasi pestisorul ala singur. :(
Daca vrei un singur peste ia-ti un mascul Betta. Este foarte frumos si nu are nevoie nici de neon, nici filtru de aer, nimic. Doar apa si mancare. Nu e pretentios.
Singura problema e ca e agresiv si daca mai bagi un peste cu el o sa-l omoare, indiferent de peste. chiar si pe femela de Betta o omoara.
Deci cred ca asta ar fi cel mai potrivit si nici nu da bataie de cap.
Bafta!
Daca iti trebuie si plante iti trebuie neaparat un neon dar daca nu doar filtru si incalzitor(pe timpul ierni). problema este ca in bol nu prea poti pune filtru si incalzitor.Si pestii sa nu fie multi deoarece oricine vrea libertate.Ma bucur ca team putut ajuta!
Flooryn întreabă: