| Annaloveyou a întrebat:

Buna,de cand a avut primul ciclu, catelusa mea in varsta de 9 luni a devenit apatica.Nu mai mănâncă hrana uscata (pedigree junior mini)decât hrana umeda(pedigree junior),doarme mai mereu,se musca in special langa coada,pe picioare si pe burta, si in cateva dimineți chiar mi-a vomitat un lichid galben.Pe net am înteles ca ar fi de la bila acel lichid, de 3 zile nu il mai vomita.Ce ar putea sa aiba?

7 răspunsuri:
| Ripley a răspuns:

Crede-ma, nu exista niciun doctor veterinar pe site-ul asta.
intreaba doctorul veterinar, o consultatie simpla nu poate costa foarte mult.
bafta

| OoBunnyoO a răspuns:

Cat sunt in calduri, catelelor li se umfla organele genitale si isi vor petrece mai mult timp lingandu-se sau chiar muscandu-se de burta si intre picioare, incercand sa reduca inflamatia. Din cauza asta exista riscul sa se inflameze sau sa se infecteze in zona respectiva. Uneori exista riscul sa apara un prolaps vaginal, ceea ce poate necesita o interventie chirurgicala. Incearca sa o duci la veterinar cat mai repede pentru a vedea daca are nevoie de tratament. De asemenea, daca nu ai de gand sa o imperechezi, ti-as sugera sa o castrezi cat mai curand pentru a evita astfel de probleme pe viitor.

| OoBunnyoO a răspuns:

E in regula, nu am cum sa controlez toate fanteziile tale bolnave si sincer, nici nu ma intereseaza. Din pacate, am ajuns sa aflu cat de mult cat iti place sa amintesti tuturor ca ai mana in chiloti la aproape toate comentariile aruncate pe site. Si tot ce se intampla in jurul tau de fapt. O incercare esuata de a parea sexy si originala? In momentul in care devine atat de repetata, cu greu mai este originala..sau sexy.

Si pana la urma, din cate imi amintesc, cazusem amandoua de acord ca pestisorii aurii nu sunt capabili de mai mult.

Continua. Have fun! happy

| OoBunnyoO a răspuns:

Trebuie sa spun ca ma simt putin dezamagita. Esti sigura ca fanteziile tale ma implica pe mine si nu pe tine idendtificandu-te cu cateaua in calduri? De regula, catelele in calduri sunt cele care stau toata ziua cu gura intre picioare. Sau mai exact, cu mana. Ce trist, sincer, speram sa te fi gandit la mine. Insa chiar si asa, nu voi incerca sa iti rapesc distractia. So. whatever floats your boat. Continua. tongue

| OoBunnyoO a răspuns:

Vezi tu, nu numai asta adaugasem. Oricum, voiam sa fii sigura ca nu te judec pentru fetisurile tale cu caini.

"Esti moarta dupa mine". Sigur. Din cate imi amintesc, nu eu sunt aia cu mana in pantaloni.

Continua sa te flatezi singura. Nu-mi plac femeile vulgare sau usoare. De fapt, daca stau mai bine sa ma gandesc, nu imi plac femeile de niciun fel.

| OoBunnyoO a răspuns:

Din pacate asta va fi ultimul raspuns pe care ti-l voi da. Nu de alta, dar nu as vrea sa imi bat joc de persoana care a pus intrebarea si care poate nu vrea sa citeasca asa ceva. Asa ca cel mai bine o lasam pe data viitoare. Sunt convinsa ca nu este ultima data cand te vei baga in seama cu mine.

Vorbeai de mine si de inimioarele mele...

| Mechno a răspuns:

Pe langa sfaturile care ti-au fost date, imi permit sa adaug si eu unul. Schimba hrana. Pedigree-ul este o mancare foarte proasta care poate crea disfunctii hepatice. (apropo de voma biloasa de care ai pomenit)