| doolce_5899 a întrebat:

De cateva zile papagalul meu sta umflat si nu mai zice nimic. Inainte facea foarte multa galagie. Eu xcred ca este bolnav. Imi puteti spune, cei car au avut aceleasi probleme, cum l-au vindecat? ..sau daca se mai poate vindeca? Am mai avut multi papagali dar mi-au murit. Unul a avut o tumoare, altul a murit de batranete. Va rog ajutati-ma. Tin foarte mult la papagalii mei ( am doi, dar 1 este bine, celalalt nu ) si nu vreau sa-l pierd si pe Ricky

Răspuns Câştigător
| AnaaML a răspuns:

Si eu am avut o problema asemanatoare. du-te la veterinar cat mai repede cu putinta.

Papagalul meu, a facut la fel si a murit, mi s-a spus ca s-a speriat de ceva foarte tare. ai putea avea aceeasi problema cu el.

5 răspunsuri:
| xBebee a răspuns:

Eu zic sa il scoti din cusca si sa il lasin putin afara [ 1-2 zile]. Daca nu isi revine cel mai bine ar fi sa il duci la doctorul veterinar...

| aryenutzaa a răspuns:

Mai bine mergi cu el la doctor pentru a putea sa il trateze.

| doolce_5899 explică:

Buna! Din pacate au murit amandoi. Primul a fost baiatul care imediat dupa ce am scris in trebarea, a murit crying(. fetita a murit dupa 2 zile. nu am apucat sa ii duc la veterinar si imi pare foarte rau. am mai avut multe perechi de papagali, dar ori au murit de batranete, ori ca s-au imbolnavit. acum mi-am luat inca un perus, baietel care nu are mai mult de 2 luni. el este vioi si acum chiar o sa am grija de el. va multumesc pentru raspunsuri.

| Letheya a răspuns:

Am avut acceasi problema, du-l la veterinar. A mei au murit din cauza asta... Nu mai manca, nu ciripea, nu facea nimic. statea infoiat. Separai, deoarece se poate imbolnavi si celalalt.
Poate fi si din cauza batranetii, cel mai bine e sa il duci la veterinar; d