| Hibriiiid a întrebat:

De curand am fost la un PetShop din orasul meu si m-am 'indragostit' de o hamsterita Roborovski.As vrea sa imi cumpar una dar desi am citit foarte multe despre aceasta specie pe internet, nu prea am inteles cum sta treaba cu cusca.Intrebarile mele sunt:

-Stiti cumva cam cat ar costa un acvariu patrat, cel mai mic, si ce dimensiune ar avea?

-Cat costa un adaptor de apa? Unde as putea gasi unul?

-Cat costa talasul, fanul, furnirul si unde l-as putea gasi?

-Cat costa mancarea cumparata de la PetShop? Este mai bine daca l-as hranii cu fructe, legume de acasa decat daca i-as da mancare cumparata?

-Cat costa o casuta sau o rotita ori niste jucarioare pentru specia aceasta?

Daca nu stiti raspunsurile toate, va rog ajutati-ma macar cu raspunsurile catorva.Multumesc anticipat.Promit fundita dar si voturi tuturor celor ce raspund la aceasta intrebare.

Răspuns Câştigător
| 3ntzz a răspuns:

Buna! happy
Si eu am un hamser pitic rusesc si in generala, hamsterii nu necesita prea multa bataie de cap.
Le trebuie o cusca ( nu acvariu ca in ala stau pestisorii tongue ) mai mare ca sa se poate plimba prin toata cusca le trebuie Neaparat o rotita si 2 etaje la cusca.
Si in legatura cu intreb arile tale, iti voi da id-ul meu de mess si vom vorbi atunci caci acum nu prea pot.
Id-ul este : lautzu_frumushelu.cool@yahoo.com
P. S. esti din Timisoara happy?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult

| Șttefania a răspuns:

- Nu stiu sigur eu am o cusca speciala si am dat pe ea 45 de lei si era si echipata.
-Un adapator este de la 5 lei in sus.
-Talajul fanul, furnirul costa un jur de 3, 5 lei [35 de mii vechi]. Eu dau pe talajul hamsterului meu 3-3, 5 lei
-Mancarea speciala Kiri-Kiri costa 4 lei si trebuie sa i dai si niste fructe sau legume.Sunt bune pentru el-ea.
-Casuta costa in jur de 8-10 lei iar rotita la fel si jucarii nu prea are ce face cu ele.
Daca vrei mai multe preturi cauta un pet shop online si vei vedea ce preturi sunt.
Sa iti traiasca!