anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de curand am un bichon maltez si nu`mi dau seama ce mananca ca foarte mofturos mananca doar in mana mea si atunci doar galbenus de ou si carne fiarta. de bobite nici nu mai zic.nici macar nu se uita la ele.laughing

help big hug
fundita:X

Răspuns Câştigător
| DoarOana a răspuns:

Buna justcriss,
Daca e inca pui e posibil sa nu poata manca bobite. Si ar trebui sa ii cumperi bobite de catel junior. Incearca sa pui acele bobite in lapte si lasa-le un sfert sau o jumatate de ora acolo in bol pana se umfla. Dupa aceea incearca sa le dai la catel si vezi daca le mananca.
Poti sa mai incerci si cu mancare de catel mai scumpe si ca sa il atragi si poti sa incerci si cu mancare umeda in plic.
Iti mai recomand sa ii pui intr-un bol carne fiarta si sa mai strecori acolo cateva bobite de catel ca atunci cand mananca sa manance de toate cate un pic.
Nu e bine ca il hranesti din mana pentru ca atunci iti va fi foarte greu sa il dezveti. La fel e si cu mancarea. Daca nu il dezveti cat mai repede de acest obicei, la maturitate nu va manca mai nimic in afara de carne si ou.
Pa, pa

4 răspunsuri:
| annahandball a răspuns:

Incearca sa ii iei niste boabe putin mai scumpe ca sa il atragi sa manance! Nu-i mai da mancare deloc din mana si lasa-l in pace chiar daca nu manca o zi doua! Cand o sa vada cu nu mai are ce sa faca o sa puna botul si o sa mance sgbig grin! E vina ta ca l-ai obisnuit sa mance din palma asa ca acum trebuie sa il dezobisnuiesti chiar daca e greu!
Parerea mea e sa nu-i mai dai decat boabe o peroiada pentru ca e mai bine sa mance mancare speciala! Poti sai dai rareori si lapte(daca e pui) sau o bucata de carne! MULT SUCCES!

| oanna14 a răspuns:

doamnee! Nu'i mai da carne! ce varsta are!?

| daniela_9291 a răspuns:

Dai piept de pui fiert o sa-i placa

| Rooooooooooxi a răspuns:

Pai trebuie sa il inveti ca nu e bine sa manance din mana ta si ca daca nu are de ales trebuie sa manance si ce ii dai tu adica trebuie sa te respecte.nu ii mai da din mana ci lasa-i mancarea jos iar cateva zile da-i doar bobitze si foarte rar o bucata mica de carne o sa vezi ca nu are de ales si o sa te asculte trebuie sa il inveti sa te asculte acum depinde si ce varsta are
sper ca te-am ajutat
succes!
papa