E foarte frumos ca incerci sa-i ajuti. Mama lor s-ar putea ca in mod intamplator sa nu fie acolo cand te duci tu. Mamele pleaca de langa puii lor destul de mult timp pentru a gasi mancare. Si cu cat gaseste mai greu cu atat e plecata mai mult timp.
Te duci mereu in acelasi interval de ore?
Mi se pare ciudat sa-i fi abandonat. Unele femele pot deveni chiar extrem de agresive cand au pui.
De mancare poti sa le dai ceva gatit daca ai. Orez,pui, vita, legume au voie sa manance in principal.
Lapte nu au voie. Ei beau de la mamica lor dar aia e altceva. In principal pe lista cu alimente interzise se afla si laptele. Poate creea diaree.
Poti sa le cumperi si mancare speciala cum ar fi conserve de junior sau hrana uscata. Un vanzator de la magazin ar putea sa te indrume. Chiar ar fi bine sa dai de veste pe oriunde poti. Cine stie, poate vor avea noroc. Saracii, pe frigul asta.
Nu prea stiu cum ai putea face o cusca. Poate ceva din cartoane? Ca un fel de casuta pe care sa pui o patura. Insa la 3 luni e foarte greu pentru ca sunt agitati si vor sa umble. Daca se obisnuiesc cu tine ar fi bine pentru ca ar ramane unde ii duci tu daca stiu ca ii hranesti.
Cutiile ar fi singura varianta la care ma pot gandi. Sa le unesti cumva. Daca imi mai vin idei iti zic.
Incearca sa contactezi si asociatii care se ocupa cu asa ceva. Sunt oameni care fac astfel de organizatii si ofera animalutelor adapost pana isi gasesc stapani.
Uite de exemplu http://www.4animals.ro/