| MIRUNALOVE3 a întrebat:

De curand mi-am luat un caine Pomeranian, mic si alb. Un îngeraș, ce sa mai! Imi puteți da niste sfaturi despre ingrijirea lui? E prima oară cand am un caine.Pana acum am avut doar pisici.Si inca mai am una. Spre norocul meu cei doi ce inteleg de minune! Revenind, la ce ma refer cand zic INGRIJIRE? Adica, cu ce șampon sa il spăl... Eu stiu, din astea! happy Va dați seama ca stiu ca trebuie sa ii dau de mâncare, sa il scot afara... Etc. laughing. Si daca puteți, imi spuneti va rog cam ce lese sunt bune? Inca nu i-am cumparat una. Si ii cam trebuie. Mda, tot ce se poate, orice, doar despre caini sa fie. big grin
Mulțumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| Vikaa a răspuns:

-Cainele se spala si PERIAZA, deoarece trebuie luate firele de par mort, fiind un catel de talie mica si cu blana mare trebuie periat, dar nu acu de pui, cand devine adult si se afla la prima perioada de cadere a blanii.
-Ca sampon cu ce imi spal eu cainii e Sampon Douxo de Intretinere 200 ml, am luat 8 sa ma asigur ca nu raman fara vreunu, sunt foarte faine si fac blana cainelui mai matasoasa, cu samponul asta imi spal si pisicile, pisicile foarte rar le spal, cainii ii spal de 2-3 ori pe vara, iar din septembrie le aplic picaturi de la Stronghold ca sa nu am probleme cu puricii, in iarna la fel le aplic atat la caini cat si la pisici picaturi de la Stronghold, eu le pun cate 1 picatura la fiecare si n-am probleme cu puricii.
-Fiind un caine mic pune-i ham si lesa, lesa sa fie dintr-un material cat mai tare de preferat, dar poti cumpara si o lesa care ii da permisiunea sa se plimbe in voie, dar fiind un catel mic tine-l pe la picioarele tale ca te trezesti ca ti-l inhata alt caine.
Altceva nici nu stiu ce sa mai scriu, decat sa ai grija de el si cand face varsta de 1 an, CASTREAZA-L.

0 răspunsuri: