| justcriss a întrebat:

De curand mi s-a fqt o oferta favoraila 2 milioane ( lei vechi) un pitbull amstaf.Si nu stiu e bun pretu? ce sa aleg femela ori mascul?

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

NU exista pret la Amstaf pur sub 200 euro! asa ca -> cumpara-l ce mai stai! Femela este mai rea! Masculul creste mai mare!(depinde ce te intereseaza->marimea sau periculozitatea) Bafta!

| baru a răspuns:

Sall. Pretul este foarte bun, si este bine sa iei femela. Dai la monta, si mai castigi ceva. Daca nu esti interesata sau interesat, este bine sa iei mascul. Pa

| Amy a răspuns:

Eu as lua masculul daca as fi in locul tau.si eu am vazut ca preturile sunt pana in 200 euro, deci 2 milioane este super pret

| pinguinuVerde a răspuns:

Bună. Şi eu mi-am luat un pitbull la 2 milioane şi ceva, dar oricum nu aveam de ales pentru ca vroiam unul. Avea 6 luni câinele şi părea bine făcut aşa că l-am luat. Dupa o săptămână, două după ce s-a obisnuit, a început să fie prea jucăuş şi mă enerva.

Deci ai grijă, analizează-l bine înainte să-l iei şi nu te uita doar la preţ. O fi preţul mic, dar trebuie şi câinele să fie puţin de calitate. Al meu e cam bleg dar asta e.
Dacă vrei să-l vezi uite-aici : http://hi5.com/......otoUser.do http://hi5.com/......otoUser.do

Eu nu zic să nu-l iei, dar ai grijă. :)
Baftă!

| haiZI a răspuns:

Un pui de 6 saptamani cu pedigree si carnet de sanatate complet ajunge la 200 euro, poate mai mult.Acum daca sunt frumosi, dar te manca ala cand se face mare.pa

| Cipiripi a răspuns:

Iti raspund eu si iti zic si motivul alegeri daca vrei sa te pazeasca ia un mascul daca vrei sa te joci cu el sau ea amandoua varianteles bune daca vreio sa ii inmultesti poti alege femela dar trebuie sa cauti alta rasa pe la prieteni ca sa afli daca e rasa respectiva din punctul meu de vedere mascul deoarece e mai jucaus si e si mai feroce si e si mai destept din parerea mea fiiindca si eu am avut o alegere asemanatoare.Imi dai pls fundita ma doare mana de la atata scris pls big grin

| anamaria_5113 a răspuns:

E foarte bun pretul, ia-ti femela!