Te felicit pentru gestul tau,dar catelusa are nevoie de un consult medical. Daca nu-ti permiti sa o duci la medic,fa o fotografie si posteaza pe Facebook in grupul SOS Animal Rescue, sau poti apela la o asociatie din judetul tau. Sper din suflet sa gasesti o rezolvare iar catelusa să ajunga pe mana unui medic.Te rog sa ai grija, multi pot spune ca pare a fi otravita si te vor indemna sa-i dai apa cu sare, sa nu faci asa ceva. Sper sa te ajute raspunsul meu, multa sanatate catelusei.
Va multumesc din suflet. A doua zi a fost in picioare, ma astepta bucuroasa usor alergand, de atunci totul e ok. Ma intreb daca poate o fi mancat ceva de pe camp. Sper ca pe viitor sa se lase prinsa sa o pot baga in curte. Unde stau 5, mai incape una.
Ma bucur din suflet ca este bine . Exista posibilitatea sa fi mancat ceva, nu este exclus.Incearca cu recompense sa te apropii de ea, daca ajungi sa te imprietenesti cu ea si sa o mangai, de aici totul este usor si sunt sigura ca va fi foarte fericita alaturi de famlia ta .Sa-ti traiasca blanosii
De ce crezi asta?
In primul rand cateaua e a strazii. Au aruncat-o niste persoane aici Iocalitate, fapt spus chiar de alte persoane care au vazut-p de cel putin doua luni vagabondand. Si da de 3 saptamani o hranrsc eu, vine sa pun mana pe ea insa inca nu se lasa prinsa, ca sa o adopt. Asa ca de parerea ta chiar nu imi pasa
Sa nu fi trecut cineva pe lângă ea si sa o fi lovit, sa o sperie, sau chiar bata.
Umflata, respira greu. Este foarte bolnava. Daca nu o poti duce la veterinar, dar stai in apropierea unui oras, o poti duce la un adapost de animale. Acolo va fi ingrijita. Mai sunt si asociatii de protectia animalelor. Poti sa suni la ei sa vina sa o ia.
Frumusika180 întreabă:
Ane758 întreabă: