Ai putea sa il faci sa vorbeasca.eu am avut unul si stiu.dar numai papagai de parte masculina pot vorbi. femelele nu.Ar trebui sa fie singur ca sa ipoti dresa altfel nu prea ai sanse.
Pai
Si matusa mea avea o fata si un baiat(tot papagali)si ei se bateau si nu le-a facut nimic.Chiar daca fata lo omorat pe baiat.Lasa-i.
Si chestia cu ciupitu` lasa-i un timp pentru ca ei sunt noi intr-un mediu nou pentru ei.Trebuie sa se obisnuiasca cu tine.Cum vrei asa direct sa te iubeasca? Asteapta si o sa fie bine.
Si la chestia cu batutu...hmm...Poti sa ii iei la baiat o cusca si la fata una.Ii tii separati.Si ii mai lesi din cand in cand sa se mai iubeasca impreuna.Da nu mult, cand o sa vezi ca incep iar sa se bata ii desparti, ii pui fiecare la cusca lor.
Bafta!:*
P.S:Eu nu ti-am dat raspunsul pentru fundita ci pentru a te ajuta :d
Sa sti ca si eu am doi papagali si fata il bate pe baiat asta e sunt papagali nu au multa minte
Stii ce trebuie sa faci ii lasi 4ore fara mancare si apoi pui la tine in mana putin si te apropii de el (in cusca bagi mana)si de foame se va sui pe mana ta si va manca faci asa 1 saptamana pana se va invata si din reflex tot se va sui pe mana daca is doi nu ii potiinvata sa vorbeasca pentru ca ei se iau impreuna asa daca era singur se lua cu tine funda?
Prindei de mai multe ori pe zi ca sa vada ca nu le faci nimic (se sperie deoarece cred ca le faci rau)
MireeeLa întreabă: