| BlackRaven45 a întrebat:

Deci. Am avut o pisica care a avut 4 pisoi. Pe mama lor a calcat-o o masina in drum pe autostrada duminica trecuta deci eu am ramas sa am grija de ei. Puii au aprox. 2 luni. Sunt marisori si eu ii hranesc cu seringa cam din 4 in 4 ore. E seringa de 10 ml si fiecare bea cam 20 mil pana se satura. In fine. Intrebarea mea este cum as putea sa-i invat sa bea dintr-un blid. Adica eu in iulie o sa fiu plecata cateva zile si nu va avea cine sa le dea de mancare. Am rugat o vecina sa vina sa le puna lapte din cand in cand la pisici. Mai am o pisica care urmeaza sa aiba pui si un motan. Cei 2 sunt foarte ostili fata de pui. Oare la 2 luni pot manca altceva in afara de lapte? Adica au incercat ei sa bea din bol lapte da am vazut ca nu au nicio idee cum se bea. =]]] Isi baga lapte in nas fara sa vor si labutele le baga in blid =]]] Dau funda. Ms.

Răspuns Câştigător
| TheGreatPerhaps a răspuns:

"Repetitia este mama invataturii". laughing Incearca sa-i bagi cu boticul in lapte mai des, pana invata singuri sa se hraneasca - asa am facut cu ai mei. Cred ca ai putea, de asemenea, sa le dai miez de paine inmuiat in laptic.

1 răspuns:
| Nicoleta4000 a răspuns:

De la 1 luna pot manca deja mancare solida, asa ca poti sa ai hranesti cu mancare pentru juniori... Poate ca de la iceput nu vor manca, dar daca le va fi foame vor manca... FUNDA?