Buna, eu una nu prea cred ca le poti face tu baie dar vara ca accessoriu cand e cald ia-le o cadita si se spala ei singuri mai bine zis se joaca.
Sa-ti traiasca:X
Eu am un papagal si nu i am facut baie de cand l am luat nu cred ca este nevoie sa ii faci baie pantru ca nu are unde sa se murdareasca!
Nu. ei isi fac baie singuri. au unele substante in plisc cu care se curata ei. nu e indicat sa-i faci baie. s`ar putea sa-l afecteze. Parerea Mea BFT!
Da se face, doar daca e cald funda? mie imi place s afac baitza la papagal da in nici un caz cu sapun.
Pai din cate stiu eu, daca le pui undeva un castron cu apa si ii inveti ca acolo trebuie sa se spele o fac singuri. nu cred ca te vor lasa ei sa ii speli tu.
I-am facut baie papagalului meu o singura data, si atunci a racit si m-am chinuit mult cu el. De atunci se baga sub jetul de la dus ( bineinteles, nu unul foarte puternic ) si se joaca acolo cat timp ii spal colivia. Daca vrei totusi sa il speli, asigura-te ca nu sta in curent ( nu il da pe balcon, etc ). Oricum, te asigur ca nu va mirosi a transpiratie!