Poate a gasit o zona pe langa gardurile din curte care este mai slaba si s-a inghesuit sa iasa. Ori asta, ori l-a furat cineva. Daca dormea de obicei noaptea afara e posibil sa il fi luat cineva, sunt multe posibilitati, ori sa il fi otravit, ori sa il fi adormit sau ademenit cu ceva astfel incat i-a captat interesul atat de tare si nu a mai latrat.
Daca e mascul poate a simtit femele in calduri si a sarit gardul. Sau probabil "a plecat intr-o expeditie " si se va intoarce in maxim 1 zi sau 2, daca nu se intoarce poti sa mergi la politie sa il caute...
https://www.youtube.com/watch?v=fgdhhRwq3R0
zici ca gardul asta nu e inalt, nu?
Hotul, care probabil l-a luat i-a dat o bucata de carne sau ceva ca acesta sa nu latre, astfel imblinzindu-l si ti l-a luat.
Poate si-a facut un locsor pe sub porti/garduri si cine stie unde a disparut...
E foarteposibil sa fi saat pe undeva pe langa gard... te sfatuiesc sa cauti peste tot pe langa gard! si s-alcauti prin zone de pana la 4 km departare cu o poza si sa intrebi pe oricine iti iese in cale! Ser sa-l gasesti! Succes...
Am trecut si eu prin asta dar cainele meu a sapat pe sub porti si a iesit.Alteori a intrat in curtea vecinilor.Cel mai bine e sa-l cauti in fiecare zi in cate o locatie.Probabil ca nu latra fiindca e speriat. Dupa ce il vei gasi duceti-va la plimbare macar o data pe zi, jucati-va si mangaie-l cat de mult poti!
Cred ca a facut o gaura pe undeva sa iasa, lasa-l sa mai iasa putin la plimbare zic sa nu iti faci prea multe griji mai sunt caini pe lumea asta, eu ti-as sugera sa nu te stresezi o sa apara el odata si odata,,, CAINELE ESTE CEL MAI BUN PRIETEN AL OMULUI'' Fundita?