| Snicker a întrebat:

Buna,
deci cand vine seara, cainele meu(7 luni) zici ca innebuneste, nu mai asculta de nimeni, alerga prin casa zic ca-i turbat, ma musca de picioare daca merg prin casa, asa in joaca, face exact ca acesta http://www.youtube.com/watch?v=AoGJaOsRXd4. Am zis ca se joaca si el, dar ce naiba chiar in fiecare seara? nu stiu ce sa-i mai fac.Am incercat sa-l pun pe o parte, sa incerc sa-l linistesc cum face Cezar din "cezar si canii"de pe National Geografic, dar degeaba mai rau face, nu vrea sa stea deloc pe-o parte.
Credeti ca daca o sa mai creasca o sa se mai linisteasca?
In legatura cu "innebunitul" seara credeti ca ar fi bine sa-l ignor, sa nu-l bag in seama si sa-l las sa-si descarce toata energia?
Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

rolling on the floor E mortal! Singura lui problema cand face asta este ca are prea multa energie si nu stie cum s-o consume. Muscatul de picioare este un semn ca te invita la joaca, sa-l bagi in seama.
Eu te sfatuiesc sa-l plimbi mai mult ziua sau chiar atunci seara cand il apuca ''criza'', desi cand il apuca va fi greu de stapanit si afara. Cel mai bine ar fi sa-l duci in parc si sa-l lasi intr-un tarc 20-30 de minute sa-si consume energia cu alti caini. Alta solutie nu vad.

5 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Trebuie să ai grijă să-şi consume energia în timpul zilei pentru a fi liniştit seara. Trebuie plimbat afară, cei tineri se manifestă de regulă aşa dacă sunt sănătoşi.

| thealchemist a răspuns:

In primul rind ar trebui sa-l obosesti inainte sa vina seara, sa nu aiba energie. apoi, ce rasa e? sunt multe diferente intre rase, iar fiecare ciine are propria personalitate, pe linga caracteristicile care vin de la rasa de care apartine. trebuie sa ii intelegi rasa, si abia apoi propria personalitate.

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Asa face si catelusa mea laughing tot shih`tzu e si are deja un an jumate. De mica de cand o am face asa seara (dar nu tot timpu) si chiar e distractiv sa o vad fugind prin toata casa si sarind la picioarele mele (dar nu musca) Ca sa nu mai fuga asa seara ar trebui sa o scoti la plimbare pe`afara si sa o alergi ca sa`si consume energia

| Snicker explică:

E bichon havanese,

| Snicker explică:

E bichon havanese