| Aysa19 a întrebat:

Buna!

Deci ieri mi-am facut cont pe lady popular!:X

Imi place! Dar nu prea inteleg cum poti face mai multe puncte, sau diamante si bani!

Va rog sa ma informati despre joc, cine da cele mai multe informatii ia funda happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci daca vrei sa lucrezi si nu ai calificare trebuie sa intri la oras apoi la locuri de munca si vezi ca acolo in dreapta scrie locuri de munca si cursuri, tu dai pe cursuri si iti alegi de acolo locul de munca in functie de IQ (pe care ti-l poti ridica daca mergi la biblioteca) si nivel. Insa pentru a putea sa faci cursul trebuie sa platesti nu stiu cati bani, aa si mi-am adus aminte poti sa faci rost de cativa bani de la jocul ala "razuieste", in functie de cate diamante gasesti. Succeswinking

6 răspunsuri:
| KisaTheCute a răspuns:

In primul rand, la lady popular ca sa faci abni dai prima data acolo... la domnisoara mea, si la sarcini, sau ce scrie acolo in dreapta jos. si acolo iti scrie tot felul de activitati in functie de nivel :* succes love struck

| Aysa19 explică:

Pff dar numai am dolari cum fac mai mult? adica la job spune ca nu am calificaresad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa acumulezi puncte si bani trebuie sa faci ce sp la scopuri

| Deeiu a răspuns:

Bunakiss
Lady popular este un joc de care trebuie sa ai grija mai mereu, nu sa intri doar cand iti aduci amintehappy
Punctele le faci jucand jocuri, schimband cuafurile, schimband machiajulhappy
Bani poti face si la anumite jocuri[Razuieste si conecteaza punctele]
Diamante nu poti face decat daca-ti cumperi[prin sms sau paypal] si vei mai primi 100 de diamante atunci cand vei implini 100 de zile de cand ai contul[diamantele ti le vor da dupa aprox 2 zilehappy asa pateste oricine].
Jocul consta in a tine domnisoara fericita, silueta perfecta[57 kg], energie, igiena, sete, foame, sanatate; acestea sa le ai pline[desi e greu sa le ai asa mereusad]
Ca sa treci la urmatoarele nivele va trebui sa executi niste sarcinihappy pe care le gasesti pe prima pagina[domnisoara mea] in dreapta ->Scopurihappy
Cred ca ti-am explicat destul de bine sa poti intelege cevahappykiss
Take care si succes la jochappykiss

| molzza a răspuns:

Daca vrei sa sa faci multe puncte, bani si diamante trebuie sa ai un job destul de bun, sa castigi bani in timp ce te joci jocuri si asfel primesti si puncte, succes!

| LostInWonderland a răspuns:

Banii si punctele se fac jucandute mini jocurile.Bani primesti ducandute la munca, de asemenea pentru a putea sa-ti iei o slujba ai nevoie sa faci un curs pentru specialitatea respectiva, cu cat dai mai mult pe cursul de specialitate(cantareata) cu atat castigi mai multi bani.Cand ai ajuns la nivelul 5 (parca) poti sa te duelezi cu alte tipe astfel mai poti obtine bani, puncte, dar mai poti si pierde din pacate. Sper ca sfaturile mele sa-ti fie de folos desi nu cred ca ti-am explicat in asa fel incat sa pricepi prea multe, oricum Succes!